Jesse Williams Foto: DANNY MOLOSHOK
Inimesed
17. oktoober 2020, 11:00

„Grey anatoomia“ täht sai viimaks abielu lahutatud

USA haiglasarja "Grey anatoomia" täht Jesse Williams on nüüd ametlikult lahutatud oma kahe lapse emast Aryn Drake-Leest, kellest ta läks lahku juba kolm ja pool aastat tagasi.

Eksabikaasad nõustusid jagama tütar Sadie (6) ja poeg Maceo (5) füüsilist hooldusõigust, kuid peavad teineteisega konsulteerima, enne kui laste pilte sotsiaalmeedias avaldavad, vahendab People kohtudokumente. Williams peab maksma eksnaisele iga kuu 40 000 dollarit lapsetoetust. Lisaks on ta kohustatud tegema kaks enam kui 100 000 dollari suurust elatisrahamakset.

According to legal documents obtained by TMZ, Jesse and his now ex-wife, Aryn Drake-Lee, will share joint legal and...

Posted by The Shade Room on Neljapäev, 15. Oktoober 2020

Ligi miljon dollarit, mis Williams on lahkuminekust saadik "Grey anatoomiaga" teeninud, jääb kohtu otsusel talle. Ülejäänud teenistus läheb pooleks jagamisele. Pere maja Los Angeleses jääb Drake-Leele. 

Kaks aastat tagasi kirjutas USA kõmuajakirjandus, et Williams keeldub maksmast oma laste toetuseks igakuist 50 000 dollarit, kuigi teenistus seda võimaldaks.  Kinnisvaramaaklerist eksabikaasa on kinnitanud, et ta pidas Jesset aastaid üleval, kui too näitlejana karjääri püüdis teha.