Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
16. oktoober 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 17. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sinu kõrval on nii truud kaaslased kui inimesed, kes üritavad sind ära kasutada. Viimased oskavad endast paraku päris osavalt head muljet jätta, nii et hoidu alt minemast.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Suhtlemises oled päris osav, sul on võimalik praegu oma tahtmist saada. Ent kui sa kasutad kavalaid käike, võib see rikkuda su sõprussuhteid või tekitada vastasseisu kaaslastega.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Võimalik, et kipud inimesi hindama nende rahakoti paksuse järgi. Võid põdeda selle pärast, et sa pole enese arust piisavalt rikas ja edukas.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sul on raske ennast distsiplineerida, üle kõige tahaksid puhata ja mängida. Suhted vastassooga võivad huvitavaid pöördeid võtta. Koduses elus kohtad takistusi.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sul tuleb oma tervise eest korralikult hoolt kanda. Probleemid või lahkarvamused kallite inimestega tekitavad meelehärmi ja mõjuvad su organismile kurnavalt.

Neitsi
23. august – 22. september

Veenuse ja Neptuuni opositsioon seab tähelepanu alla suhete teema. Kerge on armuda, ent ka pettuda. Vajad palju romantikat ja kipud olema küllaltki sinisilmne.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Võimalik on taaskohtumine inimesega, kes on sulle varem tugevat mõju avaldanud. Jõulised tunded on kerged tekkima, seejuures on kaine mõistus kiire kaduma.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Vajalik teave ei pruugi õigeaegselt sinuni jõuda, see võib takistada kohustuste täitmist. Kui oled millegagi valmis saanud, võivad selguda uued nüansid, mis sunnivad asju ümber tegema.

Ambur
22. november – 21. detsember

Mõistus on terav ja haarad uut infot lennult. Oled teabe kogumisel nutikas, suutes hulga mõttetu materjali hulgast üles leida selle, millel kulda väärt mõte sees.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Väga võimalik, et su soovid on praegu märksa suuremad tegelikest võimalustest. Armastus võib lausa piinavaks osutuda, kui ihaldad kedagi, kes mingitel põhjustel kättesaamatuks jääb.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sul on jõudu ja tegutsemislusti, pilk on tulevikku suunatud. Oled üsnagi enesekeskne ja teed otsuseid eelkõige lähtudes isiklikust heaolust.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sind kisub inimeste sekka. See võib tähendada soovi pidutseda ja flirtida, kõik argimured unustada. Samas aga võib tõmmata ühiskondliku või huvitegevuse poole.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Uus eluaasta tuleb mitmekülgne. On aegu, mil pead tugevale töömurdmisele keskenduma, ent on ka lõbusaid perioode. Töö edeneb palju paremini, kui saad aru vajadusest vahepeal aeg maha võtta ning elu nautida. Suhtlemine toob meeldivaid emotsioone, võimalik on uue armusuhte tekkimine.