Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
15. oktoober 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 16. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tasub aega võtta selleks, et oma mõtte- ja tundemaailma põhjalikult analüüsida, õppida nägema salajaste soovide tagamaid. Tasub teha paarisuhete arendamisega seotud plaane.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Püüa töised probleemid usalduslike vestluste käigus kolleegidega lahendada, sest õnnestumised tulevad vaid siis, kui liigute kaaslastega koos ühise eesmärgi poole.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Iga asja pärast vaidlemine ei too sulle kohe kindlasti kasu, pigem lepi sellega, et sa ei saa kaugeltki kõike ise otsustada. Kui oled lapsevanem, anna järeltulijatele rohkem vabadust!

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Rabeled mitmel rindel korraga, nii aga ei jõua tegelikult suurt midagi tehtud. Mõtle, mis on sinu jaoks kõige olulisem, suuna oma elujõud millegi eriti tähtsa tegemisse.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Päev on soodne suurte muudatuste planeerimiseks ning ka varem tehtud vigade parandamiseks. Ära lükka oluliste otsuste tegemist edasi!

Neitsi
23. august – 22. september

Tasub äri- ja rahaasjad kriitilise pilguga üle vaadata. On aeg tuleviku planeerimiseks, eriti just äri vaatevinklist. Mõtle, kas küsid oma kaupade/teenuste eest ikka õiglast hinda.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Noorkuu Kaalude märgis tõotab uusi algusi. Maailm võib sinu päralt olla, aga ainult juhul, kui oled julge ning suudad olulisel momendil kiirelt ja otsustavalt oma tahtmise läbi suruda.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sulle tundub, et tahaksid tegeleda hoopis millegi muuga, mitte aga oma kohustustega. Ja kui keegi veel sind segama tuleb, kipub töötuju sootuks kaduma.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sind valdab tung teha midagi selle nimel, et kindlustada oma majanduslikku seisu, kuid selleks on praegu keeruline võimalusi leida. Püüa rahulikum olla, tänases päevas elada.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Oled populaarne, sul on võimalus valida, sest saadad välja signaale, mis inimesi ligi meelitavad. Töised asjad edenevad paremini, kui saad planeerimisse kaasata vastassoost kolleege.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sinu tegevusplaan muutub nüüd konkreetsemaks, sest võimalused saavad selgemaks. Kui hästi sihid, siis tabad loodetavasti kümnesse.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Vabal ajal tuleb kindlasti palju värskes õhus viibida ja sporti teha, siis võid kindel olla, et suudad oma patareid korralikult täis laadida.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Noorkuuga algav aastaring pakub võimalusi julgete muudatuste tegemiseks. Sinu peas keerleb uljaid mõtteid, võiks öelda, et oled oma ajast eest. Oled kirglik ning armudes võid pea ees seiklustesse söösta. Ära seejuures unusta turvalisust, ära loobu suhetest, mis sulle seljataguse tagavad.