Tele

Avalda arvamust: kuidas meeldis „Kodutunde“ asemel ekraanile tulnud „Hingesoojus“? (9)

LISA KOMMENTAAR

Keiti16. oktoober 2020, 08:42
Miks peab tegema saate 100%-lise kattuvusega Kodutundele? Et ise oma nägevust saate formaadist ei suuda välja mõelda? Inetu, Kanal2!
Terje 15. oktoober 2020, 23:34
Ei meeldinud. 100% koopia kodutunde saade. Isegi Anneli tekst. Õudne. Rohkem ei vaata. Et ka häbi ei ole
Derr15. oktoober 2020, 22:56
Jube milline vaesus on Eestis, pered elavad kui metsloomad, ja meie voimurid istuvad, vähemalt saavad mingid abi ka.
15. oktoober 2020, 23:50
Kes saab looma keelata, kui loom looma kombel elada tahab? Inimese kombel elamiseks peab haridust omandama (see täitsa tasuta) või siis oskusi, kui nupp ei noki. Kes siin ikka süüdi on, kui inimesel ambitsioonid ja eneseteadlikus puudub? Sa võta ise see asi ette, mine kohale vedi järele, tee MTÜ võta rahastus peale ja aina korralda. Niisama ohkida, miks keegi midagi ei tee on kuidagi võlts...nagu "tehke teie, mina ei viitsi, kuid mina olen hea, kuna andsin suuna kätte". VÕLTS
Eesti Vabariigis16. oktoober 2020, 13:27
Ei ole kellelgi keelatud elada nagu võimurid. Õpi, arene, täienda end. Kui jääd külajoodikuks ja kiruma riiki ja valitsust, süüdista ainult iseennast.
kukimuki15. oktoober 2020, 22:17
kui vägev saab olla esimest korda saatejuhiks noor neiu? Kodutunne on olnud ekraanil juba aastaid ja eelmised saatejuhid olid kõik profid. Enamus uusi asju on esimestel kordadel rabedad. Teema on ju sama ja pole see neiu süüdi, et saate ümber skandaal oli tekkinud, nii et teda pole mõtet kividega loopida ei Kristi Loigol ega teistel. Läheb aega, et asi sujuvalt minema hakkaks. Lõpuks on esmatähtis inimeste abistamine, mitte saate mahategemine.
vaatasin15. oktoober 2020, 22:11
Kohutav saade, saatejuht väga kehva tasemega, tuimalt teksti edastav tegelane. Häiris ka mikrofoni pidev nina alla pistmine. Tänapäeva tehnika taseme juures ei peaks enam mikrofon käes saadet tegema. Saade ei tekitanud huvi ka järgmist vaadata ja veel vähem annetada.
muki15. oktoober 2020, 21:47
Püha müristus. Koopia Kodutundest ja kordi nõrgem. Väga kehva saatejuhtimine. Saade aitab perel "aega veeta" ! APPIIII!
Saage16. oktoober 2020, 08:44
Juba ükskord aru, et Kodutunne ei ole selle saate väljamõtleja. See formaat on olemas paljudes maades. Nii et kedagi ei ole kopeeritud. Kanal 2 tegi ettepaneku Lustile. Seega ei ole Hingesoojus saadet kaaperdanud, nagu Nilov nüüd väidab. Arusaamatu, miks pekstakse uue nime all tehtava saate tegijaid.