Inimesed

„KUUUURIJA“ 10 | Katrin Lust: küsin endalt igal hooajal, et kui vaatajaid enam pole, siis mida ma veel oskan (4)

LISA KOMMENTAAR

Noo16. oktoober 2020, 23:17
Ei saa Lust labi bluffimata. Mis l6putoost ta siin sonib? Kool jai tal ju pooleli. K6ikide saadete tegemisel on tal kaasas olnud nn.toimetaja, kes auto alla jaamist lavastas. Turske v6lan6udja kommetega mees. Vahel on ta ka kakelnud. Tanu sellisele ihukaitsjale pole Lusti too nii ohtlik olnud nagu ta siin naidata pyyab. Arusaamatutel p6hjustel on Lust kogu aeg pyydnud varjata Indrek Meltsase osalemist saadete tegemisel. Ruhnu saare kakluse ja kainetusmajaga l6ppenud loos vaitis Lust, et Meltsas oli saarel kaasas puhkajana, mitte v6ttemeeskonna liikmena.
Millegipärast16. oktoober 2020, 15:31
konnasilmadele astuja paistab just olevat "ebajumal", miks muidu inimesed nii palju tema poole pöörduvad. Kõik ei mahu ju "Pealtnägijasse". Mõned asjad hakkavad liikuma peale saateid nagu võluväel. Aegu tagasi oli "Võsareporter" ja "Pealtnägija", nüüd on "Kuuuurija" ja "Pealtnägija". Nagu näha, jätkub teemasid mõlemale. Andke aga tuld, kõigile meelejärgi pole olla kunagi võimalik.
Marko16. oktoober 2020, 15:26
Siis pead ennast paljaks võtma nagu eestis tavaks on. Kuulajaid pole, vaatajaid ka mitte, siis riided selast nagu Liis ja Adamsoni Helen
Sõna sekka16. oktoober 2020, 12:21
Katrin. Milleks selline eneseupitamine !? Pole Sa sugugi eestlaste "ebajumal".