Camila Cabello (vasakul) ja Ally Brooke 2016. aastal. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
15. oktoober 2020, 13:48

Camila Cabello endine bändikaaslane on 27aastasena ikka veel süütu

Camila Cabello endine ansamblikaaslane Fifth Harmony päevilt on otsustanud abiellumiseni süütuks jääda. "Jääge endale kindlaks," innustab 27aastane Ally Brooke teisi, kes on samuti otsustanud tsölibaadis elada.

Ally paljastas asjaolu, et ta on endiselt neitsi, hiljutises veebisaates Hollywood Raw. Ta on oma otsuse üle uhke ning kavatseb pulmadeni süütuks jääda. Nüüd andis lauljatar TMZ.comile avameelse intervjuu, mille käigus temalt küsiti, millist nõu ta teistele annaks. "Kui tahate oma otsusele truuks jääda, jääge endale kindlaks, meenutage endale, miks te seda teete, ja teadke, et ta pole üksi," vahendab Daily Mail Fifth Harmony lauljatari sõnu.

Ally tunnistas, et muusikatööstuses on raske süütuks jääda, kuid ta ei luba end kõigutada. Ta võtab neitsipõlve maratonina, mille lõpp tuleb rahuldustpakkuv. Talle endale on jõudu andnud lauljanna Jessica Simpsoni ja modell Adriana Lima jutt nende omaaegsest tsölibaadist. Ally lisas sedagi, et tema otsus ei tähenda, nagu ei võiks ta muusikavideotes flirtiv ja seksikas olla.