Robert LinnaFoto: Martin Ahven
Inimesed
15. oktoober 2020, 10:18

Robert Linna: mul on tõeline kiindumus isaks olemise vastu (1)

„Oleksin ka nooremana isaks olemisega hakkama saanud, aga peas oli kinnisidee, et ma pole selleks valmis,“ räägib TV3 saates „Duubel“ laulja Robert Linna, kes sai isaks 32aastaselt.

„Tahtsin lihtsalt mõned aastad pidu panna,“ muigab Robert. „Aga olen tänu sellele, et see lõpuks ikkagi juhtus, leidnud tõelise kiindumuse isaks olemise vastu. Mulle meeldib see. Julgustan kõiki isasid aktiivselt lastega koos olema, sest lapsed väärivad mõlema vanema tähelepanu,“ lisab ta.

Robert tõdeb, et isaks olemisega kaasneb nii kergeid kui ka keerulisemaid momente. „Üritan suhtuda huumoriga keerulistesse ja ootamatutesse olukordadesse. Tuleb osata olla toeks teineteisele. Õige mees peab julgema tunnistada, et ka tema vahel ei jaksa,“ sõnab ta. Õnneks on muusikul palju sõpru, kellel on samuti suhteliselt väikese vahega lapsed ja on tore koos muresid kurta ning nalja teha.

Muusik ütleb, et mehed kasvavad isaks ja lisab, et neil tekib moment, kus lõpuks julgetakse olla kohusetundlik ja valmis looma peret. „Noorena arvasin, et laste sünniga algab elus allakäik ja midagi head enam oodata ei ole. Tegelikult see nii ei ole, sest ka laste kõrvalt läheb elu rõõmsalt edasi,“ räägib Robert.

Robertil on koos abikaasa Anna-Liisaga kaks last, 2016. aastal sündinud poeg Albert ja 2019. aastal ilmale tulnud tütar Eevi.