Liza Lind Foto: Erakogu
Inimesed
14. oktoober 2020, 14:31

Reisiblogija Liza Lind läks kallimast lahku: pidev pärimine mõjub nagu sool lahtisele haavale

Reisiblogija Liza Lind avaldab Instagramis, et on oma kallimast lahku läinud. "See on kõige ebamugavam postitus, mida olen sotsiaalmeedias jaganud," tõdeb ta. 

"Olen privaatsust armastav inimene. Kuigi armastan loomingulist vabadust, olen alati eemale hoidnud teemadest, mis hõlmavad suhteid, perekonda või tervist," sõnab Liza. "Selle reegli suurim erand oli minu viimane suhe, millest avalikult sotsiaalmeedias fotosid jagasin. Minu valik oli seda teha ja mul pole kedagi peale iseenda süüdistada."

Liza sõnul teeme me kõik vigu, õpime ja kasvame. "Sellegipoolest oleksin võinud ennast üsna palju säästa, kui ei oleks oma suhet levitanud. Olen saanud palju sõnumeid selle kohta, mida mu eelmine partner oma igapäevaelus teeb. Tunnistan, et olen vastutav selle kõige eest, kuid praegu mõjub see pärimine nagu sool lahtisele haavale ja ma väga palun kõigil oma kogemused ja arvamused endale hoida. Selleks, et me mõlemad saaksime oma eludega edasi minna," lisab ta.

"Pidage meeles, et olete väärt armastust, austust, lahkust ja lojaalsust. Kui inimene seda ei näe, pole ta teie jaoks õige inimene. Lõpuks saab kõik korda,  kui kõik pole korras, pole see ka lõpp!" jääb Liza positiivseks. 

Mõned päevad hiljem jagab Liza Instagrami story's, et talle kirjutavad väga paljud, kes siiani avaldavad arvamust ja kogemust seoses ekspeikaga, kes väidetavalt suhte ajal teisi naisi sebis. "Ma ei arvanud, et see vajalik postitus on. Palusin kaks päeva tagasi, et ärge kirjutage mulle ja jagage kogemust. See on suhteliselt arusaadav ja selge sõnum. Selle asemel olen saanud veel rohkem sõnumeid, kus inimesed jagavad kogemust ja arvamust minu ekspeikaga, kes tollel hetkel polnud minu ekspeika. Seda kõike on liiga palju!" tõdeb ta. 

"Ma blokin ära järgmised inimesed, kes jagavad oma arvamust ja väidavad, et teadsid terve aeg, et see oli fake. Palun natuke taktitunnet, olen juba ühe korra palunud viisakalt hoida arvamused endale. Praegusel hetkel ei ole neist abi!" lisab Liza.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The most uncomfortable post I’ve shared on social media 👇🏽. I know I’ve said this before, but I will say it again, I’m a private person and even though I love the creative freedom that social provides for us, I have always steered clear of topics involving relationships, family, health etc. The biggest exception to that rule was my most recent relationship, which I openly shared photos of on social media. It was my choice to do so and therefore I have no one but myself to blame for the outcome. It is imperative to progress, that we make mistakes, we are all on a journey, forever learning and growing! Nevertheless I could’ve saved myself quite a bit of trouble by not broadcasting my relationship.. The reason I am sharing this is because I have been receiving an overwhelming amount of messages about what my previous partner gets up to in his daily life. Again, I am responsible for this happening, but at this point it feels like salt on an open wound and I respectfully ask that you keep all experiences, opinions etc to yourself and let all involved parties move on with their lives and heal. If you’re going through a loss right now, remember that you are worthy of love, respect, kindness & loyalty and if a person can’t see that, they’re not the person for you. My favourite saying is: “everything will be okay in the end, if it’s not okay, it’s not the end” 🧡 So let’s focus on the hustle & finish 2020 strong! ✨ Photo by @tarmopih edited with @lizalinddpresets

A post shared by TRAVEL & SUSTAINABILITY (@lizalindd) on