Phil ja Orianne 2018. aasta lõpus koos oma poegade Matthew ja Nicholasega. Foto: Gustavo Caballero/South Beach Photo/Shutterstock
Inimesed
14. oktoober 2020, 09:50

Abielutunnistus näitab, et Phil Collinsi eks naitus tõesti teisega (1)

Daily Maili valduses on dokument, mis tõestab hiljutises artiklis väidetut - Phil Collinsi eksnaine Orianne Cevey, kellega ta oli paar aastat tagasi uuesti ühe katuse alla kolinud, abiellus kaks kuud tagasi Las Vegases uuesti. Briti kõmulehe teatel valetas Orianne Philile, et sõidab kasiinopealinna tööasjus.

Daily Maili andmeil on Collins (69) andnud oma kahe poja emale Ceveyle (46) korralduse vabastada nende uhke Miami häärber. Muusik avastas suvel oma määratuks šokiks, et tema armastatud naine on tagaselja teisega abiellunud.

Tegu on Thomas Batesi nimelise Florida mehega, kes on Orianne'ist 15 aastat noorem. Dokument näitab, et paar abiellus Las Vegase kuulsas Gracelandi pulmakabelis, kus tseremooniat viib läbi Elvise teisik ning kus hiljuti ütlesid teineteisele jah-sõnad lauljanna Lily Allen ja "Stranger Thingsi" näitleja David Harbour.

Kõmulehe andmeil keeldub Orianne majast välja kolimast ja on turvakoodid ära vahetanud, et Phil sisse ei saaks.

Collins ja tema kolmas abikaasa Cevey lahutasid 2008. aastal ning Phil maksis Orianne'ile üüratu summa - 33 miljonit eurot. Suurema osa sellest on naine Daily Maili andmeil juba ära kulutanud.