Victoria Villig YouTube'i videos inimeste arvamustele vastamas.Foto: Kuvatõmmis/YouTube/Planeet Vicky
Inimesed
13. oktoober 2020, 11:26

VIDEO | YouTube’i staar Victoria Villig avalikustab: minu firma pangakontol on viiekohaline summa

Juutuuber Victoria Villig (19) vastab oma YouTube’i kanalil Planeet Vicky fännide ja kadestajate esitatud küsimustele ning kinnitab ka ühe jälgija väidet, et raha liigub suunamudijate maailmas jõudsalt. 

„Alustame siis kohe ühe päris mahlase arvamusega, et minu pangakontol on viiekohaline arv. Mul on erinevad pangakontod. Eraisiku pangakontoga on mul seotud kaart, mida ma igapäevasel kasutan. Ja sellel kontol ei ole viiekohalist arvu. Aga! Mul on ka firma konto, kuhu tuleb kõik see raha, kui ma teen koostöid ja esinemisi,“ selgitab tütarlaps hoogsalt. 

Victoria lisab, et kuna ta hakkas YouTube’iga raha teenima juba 2017. aastal, on sinna aastatega kogunenud kenake summa. „Ma ilmselgelt ei kuluta kõike ära, ma suurema osa säästan. Seega firma kontol on mul küll viiekohaline arv, aga see ei tulnud lihtsalt nipsust üle öö!“

Tütarlaps märgib, et paneb igal aastal kõrvale üle 50% teenitud tulust. „Ma hoian seda tulevikuks!“ YouTube’i staari sõnul saab ta head finantsnõu oma perekonnalt. Olgu öeldud, et ettevõtlusgeeniga Victoria onu Markus Villig (26) asutas Bolti. Tema isa Martin Villig (41) on Bolti ja Garage48 kaasasutaja. „Ma olen õppinud raha väärtustama, seda hoidma ja investeerima,“ lausub Victoria.

Teine jälgija avaldab arvamust, et Victoria on liiga kallist elustiili armastav „biaaatch“ (kirjapilt muutmata – toim). Neiu vastab talle, et see on tõsi. „See on sellepärast, et mul on perega väga vedanud ning me oleme ikkagi elanud keskklassist kõrgemat elu. Mul on olnud väga palju võimalusi reisida, me elasime majas...“ jutustab ta. Victoria ei salga, et on harjunud kõrgete standarditega ja kavatseb sellist elu ka jätkata. „Aga ma ka väga hindan seda ja olen ülitänulik selle eest. Ja ma näen ise täiega palju vaeva, et ma suudaksin ka endale lubada seda elustiili tulevikus!“