Lily JamesFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
13. oktoober 2020, 09:20

KUUM AFÄÄR: „Downton Abbey“ ja „Mamma Mia!“ kaunitar tabati abielus staariga amelemast

Inglise näitlejad Lily James ja Dominic West püüdsid Roomas pilke kirgliku suudlemisega - 50aastane West, kes on tuntud seriaalidest "The Wire" ja "The Affair", on abielumees ja nelja lapse isa.

31aastane James ("Downton Abbey", "Sõda ja rahu", "Mamma Mia! Siit me tuleme taas") ja temast 19 aastat vanem West ei paistnud hoolivat, kes nende õrnutsemist näha võib - nad veetsid Roomas romantiliselt aega, suudeldes restoranis ja elektritõukerattaga sõites. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by América Paraguay (@americatvpy) on

Paparatsofotod avaldanud Daily Mail toonitab, et West on tuntud telesarjast "The Affair", mis uurib salasuhte mõju psüühikale ja ümberkaudsetele inimestele - tema kirjanikust tegelaskujul tekib tuline afäär ettekandja Alisoniga (Ruth Wilson).

Lily läks hiljuti lahku näitleja Matt Smithist, kuid Dominic on 2010. aastast abielus aadlisoost iirlannaga - Catherine FitzGerald on maastikuarhitekt. Neil on neli last. Abielusõrmust Dominici sõrmes Roomas ei paistnud, kuid Catherine on Daily Maili allika kinnitusel mehe uuest suhtest rusutud. Sotsiaalmeedias nahutatakse juba nii Westi kui ka tema noort silmarõõmu. 

Daily Maili teatel naasis West esmaspäeva õhtul kiirkorras Inglismaale naise juurde, et oma abielu päästa. Teisipäeva hommikul poseerisid Dominic ja Catherine üheskoos oma maja ees ning kinnitasid: "Meie abielu on tugev ja oleme endiselt vägagi koos." Sama teksti ulatasid nad reporteritele paberil, millel oli kummagi allkiri. Kui Westilt uuriti Itaalias toimunu kohta, keeldus ta vastamast.