Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
13. oktoober 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 14. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Päikese ja Marsi opositsiooni toel on jõudu on palju. Valitseb oht autoriteetidega vastuollu minna. Kui kedagi paika panema tikud, ole valmis, et ta kaitseb end rünnakuga.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Liikluses sunni end vaoshoitusele, isegi juhul, kui keegi teistest autojuhtidest imelikke manöövreid teeb. Ära mõlguta rooli taga mõtteid, mis sind närvi ajavad.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Võiksid koos sõpradega ette võtta midagi niisugust, mis nõuab omajagu füüsilist pingutust. Niisama jõude istumine ja lobisemine võib väga lihtsalt vaidluseks paisuda.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Armusuhtes võib kiskuda võimuvõitluseks. Sinul ja su kallimal on ilmselt mingites põhimõttelistes küsimustes erinevad seisukohad, sina juba naljalt enda arvamusest ei tagane.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Füüsiline koormus mõjub su tervisele hästi, aga ole seejuures mõõdukas. Ent ära alusta kiirustades suurt jõudu nõudvaid treeninguid. On oht endale liiga teha.

Neitsi
23. august – 22. september

Oled seikluslusti täis, elamusi võivad pakkuda intensiivse meeleoluga üritused. Küllap elad entusiastlikult mingile spordivõistlusele kaasa või saad osa rajust peost.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Pole hea päev selleks, et uut kallimat oma vanematele tutvustada. Ka kauaaegse kaasaga koos ei ole vast vaja vanematekodu külastada. Vastuolusid tasub eos vältida.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Küllap põled soovist oma arvamust valjuhäälselt avaldada. Oled hästi kriitiline, nii iseenda kui ka teiste inimeste suhtes ega suuda arvestada kaaslaste tunnetega.

Ambur
22. november – 21. detsember

Rahaasjadest rääkides võid oma ideed edukalt läbi suruda, ent samas on võivad tekkida erimeelsused vestluskaaslasega, mida sa ei suuda rahulikul viisil lahendada.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Kodune õhkkond on elektrit täis. Kellegi arvamusavaldust võid tõlgendada rünnakuna enda seisukohtade vastu ning pikemalt mõtlemata vasturünnakut alustada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kellegi sõnad võivad tabada hella kohta sinu südames, mistõttu võid kergesti solvuda. Ära jää negatiivseid tundeid endas kandma, leia võimalus need välja elada.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sõprade rahaasjad on nende vastutada. Ära proovi neid noomida ja õpetada, kuidas oleks mõistlik rahaga ringi käia või mismoodi tuleks äriasju ajada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Uude eluaastasse saad kaasa tugeva energialaengu. Väga palju sõltub sinu tarkusest – saad seda kasutada nii millegi uue üles ehitamiseks kui ka lihtsalt lõhkumiseks ja suhete rikkumiseks. Tasub panustada karjääri edendamisse, tehes kaaslastega koostööd. Armuelus on võimalikud olulised arengud.