Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
12. oktoober 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 13. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Kipud hõljuma salajastes unelmates. Fantaasia on hea, teed roosilisi tulevikuplaane, paraku on aga reaalsustaju kehv, seega vaevalt kõik unistused täituma on määratud.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Koos mõttekaaslaste võite mõtiskleda selle üle, mida maailmas muuta kooskõla ja õnne saavutamiseks. Ettekujutus asjust on idealistlik, sa ei suuda arvestada tegelike võimalustega.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Tööasjad edenevad hästi juhul, kui töö on loominguline ja eeldab kõrget fantaasialendu. Siis võib tekkida tõeline inspiratsioonipuhang. Tekkivad head ideed tasub üles kirjutada.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Mõtlemine on tunnetest mõjutatud. Sinu jaoks võivad põnevad näida inimesed, kes on teistsuguse kultuuritaustaga. Võõrastega suheldes ära ole liiga usaldav.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Alustatu kipub pooleli jääma, sest mõtted on niivõrd hajevil. Ka võid sa mõne tänaseks ette nähtud kohustuse täitmise lihtsalt ära unustada.

Neitsi
23. august – 22. september

Päev koos kallimaga võib kujuneda romantiliseks. Ent võimalikud on ka probleemid suhtlemises – sind võivad närida kahtlused ja kõhklused, soovid, et teine oma armastust tõestaks.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Rahaasjadega tegelemine jäta mõneks teiseks päevaks. Sulle võib tunduda, et investeerimine mingisse projekti tooks suurt kasu, kuid kardetavasti ei näe sa tõelist pilti kuigi selgelt.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Merkuuri pöördub retrograadseks. Selle mõjul kipud olema hajameelne, mõni kokkulepe võib lihtsalt kogemata ununeda. Ette võib tulla möödarääkimist, eriti suhtluses armsamaga.

Ambur
22. november – 21. detsember

Küllap tahad midagi teha oma kodu heaks. Tahad, et see oleks ilusam ja mugavam, võid osta kokku sisutuselemente ja -materjale.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Lased end väga palju mõjutada sellel, mida teised sulle räägivad. Võid ka suhtumise mõnda inimesesse ümber kujundada pelgalt kuulujuttude põhjal.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Ettevaatust rahaliste tehingutega! On oht tegutseda sinisilmselt. Keegi osav müügimees võib sulle hingehinna eest pähe määrida ilusa, aga kasutu asja.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Hõljud unelmate ilmas, unistad ideaalsest armastusest. Võid kohata kedagi, kellesse hoobilt armud. Ehkki sa inimest ei tunne, kujutad endale ette, et ta on sulle täpselt õige.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Lähed algavale aastaringile vastu pühendunult ja vastutustundlikult. Sul tuleb jätkata projekte, mille käivitamisega oled varasemalt pidanud palju vaeva nägema. Nüüd sujuvad need juba märksa lihtsamalt. Hobidega tegeledes leiad uusi tuttavaid, armusuhtedki on kerged tekkima.