Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
14. oktoober 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 15. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sul on käeulatuses hea võimalus raha teenimiseks ja sa hakkad seda rõõmuga kasutama. Ära unusta tänada inimest, tänu kellele see võimalus tekkis!

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Pead palju tööd tegema, eelkõige iseendaga. See ei ole kuigi kerge, sest nõuab märkimisväärset pingutust, aga usu – see tasub end ära. Toorest tahtejõudu peaks jätkuma.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Võõrad inimesed tunduvad meeldivad ja usaldusväärsed. Nad imetlevad sind ja naeratavad sulle, samal ajal kui lähedased aina midagi ootavad ja lausa nõuavad.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Võid armukadeduse tunnet täna nii võimsalt kogeda, et silme eest võtab mustaks. Ka muud emotsioonid on täna erakordselt jõulised.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Väiksed asjad võivad su tuju peadpööritavasse kõrgusse tõsta, aga ka vastupidi – pisiasjad võivad esile kutsuda masendust. Õhk on elektrit täis, vestlused kisuvad kiirelt vaidlusteks.

Neitsi
23. august – 22. september

Sul on tunne, et kiirustada pole mõtet, küll kõik paika loksub, aga päris nii see praegu siiski pole. Kui tahad, et miski sulle soovitud suunas liiguks, pead ise panustama.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Päikese ja Pluuto kvadraat annab palju jõudu ja julgust. Ent sa pole suurem asi diplomaat, kipud enda arvamust ja tahet teistele tugevasti peale suruma.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sul on täna kaasinimeste üle päris palju võimu. Õigesti valitud sõnadega saad nende enesetunnet tõsta või neid end väga sandisti tundma panna. Kasuta oma jõudu positiivselt.

Ambur
22. november – 21. detsember

Olukord tundub keeruline ja sa tunned, et sina võiksid aidata seda parandada, aga sulle ei anta võimalust sekkuda, isegi mitte oma arvamusi ja soovitusi välja öelda.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Teised inimesed ei käitu nii, nagu sina tahad. Kipud seda millegipärast tõlgendama kui hoolimatust. Millal sa ise viimati teiste tahtmist mööda ja oma soovide vastaselt toimisid?

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Jutt jookseb sul päris kenasti, aga tegutsemist on selle taustal vähevõitu. Praegu tuleks kasuks, kui pühenduksid pigem tegevusele kui ilusatele sõnadele.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kuigi pead end külalislahkeks inimeseks, võivad ootamatud külalised seekord plaanid päris põhjalikult sassi lüüa ja sulle meelehärmi põhjustada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Päikese ja Pluuto kvadraadiga algaval aastaringil on sul tohutult palju jõudu, ent raskusi on energia õigesse kanalisse suunamisega. Tuleb enda käitumist jälgida, muidu võid üle reageerides olulisi suhteid lõhkuda. Proovi mitte lammutada, vaid midagi olulist üles ehitada, teha edasiviivaid muudatusi.