Marek PiigertFoto: Kuvatõmmis/Facebook
Inimesed
12. oktoober 2020, 09:24

Suri The Tuberkuloitedi esimene trummar Marek Piigert

Ansambel The Tuberkuloited jagab sotsiaalmeedias kurba uudist, et siit ilmast on lahkunud bändi esimene trummar Marek Piigert.

"Kogu bänd langetab pea ning avaldab kaastunnet kõikidele Mareki lähedastele," kirjutatakse postituses. "Just sellisena, rõõmsana, nagu siin pildil, jääme me sind mäletama!"

Tegemist on juba teise ansambli algkoosseisu kuulunud liikmega, kes siit ilmast lahkunud on. The Tuberkuloited andis mais Õhtulehe vahendusel veebikontserdi. Ansambli laulja Indrek "Summer" Raadik teatas kontserdil, et lahkunud on ansabli algkoosseisu kuulunud kitarrist Aivar Kandla. 

"Järgmise laulu tahaksin pühendada ansambli Tuberkuloited esimese koosseisu kitarristile, Alari väga heale sõbrale Aivarile, kes paraku mõned päevad tagasi lahkus maisest ilmast," sõnas Summer. "Ta oli esimestel aastatel meie bändi tinasõdur, kes oli alati kohal, kui oli abi vaja, tuli appi. Ma usun, et kuskil seal kõrgemal ta on olemas ja annab meile jõudu edasi olla tinasõdurid," ütles Indrek Raadik ja pühendas Kandlale loo "Tinasõdur".

"Kõike toredat sulle sinna. Olgu sul rahulik olla. Tšau!" saatis Indrek pärast laulu Kandlale pilvepiirile tervitused.