Robin koos oma esikpoja Zakiga 2002. aastal. Teisest abielust sai Williams veel kaks last - tütre ja poja. Foto: Matt Baron/BEI/Shutterstock
Inimesed
12. oktoober 2020, 09:30

Robin Williamsi poeg Zak võttis naise

Kadunud Robin Williamsi vanem poeg Zak (37) abiellus laupäeval Los Angeleses oma poja ema Olivia June’iga, kirjutab ajakiri People.

„Mul oli täna suur rõõm abielluda oma parima sõbra Olivia June’iga!“ kirjutas Zak ühismeedias. „Kõik läks võrratult ja paremat päeva kui ülemaailmne vaimse tervise päev poleks abiellumiseks olnud.“

Kuupäev 10.10.2020 tundus nii Zakile kui June’ile kaunis ning koroonapandeemia tõttu otsustati korraldada tseremoonia õues. Mullu pidas pulmi Zaki vend Cody.

Mullu kevadel tõi Olivia ilmale enda ja Zaki esikpoja, kes sai nimeks McLaurin Clement Williams ning keda kutsutakse Mickeyks. McLaurin oli Zaki kadunud isa teine eesnimi. Paar tutvus neli aastat tagasi. Kaks aastat varem oli Robin endalt elu võtnud. „Mul olid elus rasked ajad ning June oli toetav ja olemas, kui mul oli abi vaja,“ ütleb vaimse tervise heategevusorganisatsioonides tegutsev Zak ajakirjale People.