PROVIISOR: „Klientide nõustamine on kindlasti vaid üks osa tööst, aga samas üks olulisematest. Lisaks valmistatakse apteegis endiselt ka ravimeid: näiteks erinevad salvid, lahused, väikelastele sobilikus annuses pulbrid, lemmikloomade ravimid,“ räägib Ventmann, mis ülesandeid ta apteegis täidab.Foto: Martin Ahven
Inimesed
12. oktoober 2020, 00:05

Muusik ja proviisor Indrek Ventmann: see hoiab mind värskena, sest tüdinen ühest asjast ruttu

„Hispaania tüdruku“ lauljana tuntud Indrek Ventmann teenib leiba ka apteekrina. „Proviisoriameti juures on kõige mõnusam see, kui inimene lahkub apteegist mõne uue teadmisega. Muusikuks olemise puhul kindlasti esinemine ning sellega kaasnev elevus ja edevus,“ võrdleb Ventmann ameteid.

„Muusikaga olen tegelnud lapsest saati. Alustasin tegelikult pilliõppega lastemuusikakoolis ja teismeeas liitusin Ülenurme muusikakooliga, kus sattusin õppima Ursel Oja käe alla. Kuidagi juhuste läbi olen paar korda ka sattunud teatrisse Vanemuine muusikale tegema, esimene oli tegelikult juba päris pisikesena, kui „Inetus“ parti mängisin. Veidi teadlikum valik oli ülikooli ajal muusikal „Grease“,“ räägib Ventmann (30).

Edasi lugemiseks: