Foto: Pixabay
Müstika
11. oktoober 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 12. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Head nõu anda ja ka rahalist tuge pakkuda võivad sulle nii pereliikmed kui ka vanemad sugulased. Samuti tasub suhteid soojendada ammuste heade koostööpartneritega.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Ole armusuhteid arendades fantaasiaküllane, tee kallima elu huvitavaks. Tee talle üllatus, mis närvikõdi pakub ja pikaks ajaks meelde jääb.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Praegu köidab sind pigem elu ilusam ja lõbusam pool. Naudid kauneid kunste, külastad meeleldi näitusi ja kontserte või lähed õhtul teatrisse.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Küllap tunned end kindlalt ja rahulikult, keskendud tegevustele, mida naudid. Hea on koos lastega tegutseda. Tervist aga tuleb sul hoida, riskimist ja ülepingutust vältida.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Töösse süvenemine takerdub isiklikku laadi mõtete taha. Telefonikõne meeldivalt vastassoost isikult suunab ehk su mõtted meeldivatele, aga eksitavatele radadele.

Neitsi
23. august – 22. september

Veenuse ja Merkuuri sekstiil loob meeldiva meeleolu. Oled suhtlusaldis, naeratad sõbralikult teistele inimestele. Rohkemat pole vajagi, et kaaslastega head sidet luua.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Suurepäraselt toimivad suhted, olgu siis tegemist äripartnerite või kallimaga. Kirg võib ootamatus olukorras mõistuse röövida - väldi juhuslike seksuaalsuhete tekkimist.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Eriti hea päev naissoost Skorpionidele, kes on kavalad isiklikku veetlust karjääri arendamisel oskuslikult ära kasutama. Kõrgel positsioonil härradega on lihtne läbi saada.

Ambur
22. november – 21. detsember

Võid kokku sattuda inimesega, kellesse kunagi armunud oled olnud. See tekitab nostalgilise meelolu. Pole välistatud, et ammused tunded taas leegitsema löövad.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Loominguliste hobidega tegelemiseks on päev lausa loodud. Kunstiga tegelemine annab võimsa emotsionaalse impulsi. Näed inimestes vaid seda, mida ise näha tahad.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Anna endast parim selleks, et teisi toetada. Üksinda tegutsemine on praegu raske, et edasiminek sujuks, pead end tundma meeskonnaliikmena, kaaslastega koostööd tegema.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Hea, kui sa ei pea aega oma igapäevases keskkonnas veetma, vaid saad olla mingis ebatavalises kohas. Olulist rolli mängib ka see, et su kõrval oleks meeldiv kaaslane.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Algaval aastal ära tee liiga suuri plaane, keskendu konkreetsele tegevusele. Süsteemne tegutsemine viib samm-sammult sihile. Väga oluline on perekonna toetus, kodu on su kindlus. Jõuvarude taastamiseks tasub viibida looduse keskel. Võib tekkida huvi müstika ja intuitiivteaduste vastu.