VÄRSKEIM FOTO: Margus ja Külli Reinsalu jäid meedia kaamerasilma ette viimati 2018. aastal, Eesti Kontserdi ja Hennessy uusaastakontserdil, aga varem olid nad seltskonnameedias püsikülalised. Foto: Ardo Kaljuvee
Eesti uudised
11. oktoober 2020, 19:55

MILJARDÄRIST SAI MUSTAMÄE ÜÜRNIK: presidendi sõbra raha põles Marokos ja Brasiilias ära (7)

2006. aastal suundus Eesti ärimees Margus Reinsalu suure meediakära saatel Marokot ja Brasiiliat vallutama, taskus 40 miljonit eurot. Aastaks 2020 on teda ümbritsenud glamuurist alles hunnik võlgu ja kohtuasju, üürikorter Mustamäel, varemed Marokos ning jõude seisev saar Brasiilias.

2017. aastal 24. augustil helises Tallinna Rävala puiestee korteri uksekell, nuppu vajutas korteri omanik, sest üürnikud Margus ja Külli Reinsalu polnud alates maikuust sentigi üüri maksnud. Külli Reinsalu ei avanud ust hoolimata sellest, et omanik teatas korteri ülevaatamise soovist ette. Uks avati alles siis, kui saabus politsei. Sama aasta oktoobri algul tagastasid pikka aega Rävala puiesteel elanud Reinsalud siiski korteri, mille igakuine üürimakse pidi olema 1380 eurot kuus. Kohus mõistis neilt omaniku kasuks välja üle 13 000 euro. Reinsalud kaebasid omakorda üürileandja peale, teatades, et too tekitas neile 20 000 euro suuruse kahju. See seisnevat selles, et pesumasin oli pikemat aega rikkis ja korterisse jäi maha nende massaažitool. Omanik aga kinnitas, et on palunud Reinsaludel korduvalt massaažitool ära viia. Kohus uskus omanikku.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99