Helen KõppFoto: Stanislav Moshkov
Inimesed
9. oktoober 2020, 23:09

Särisev kaader! Helen Kõpp jagab uue kaaslasega paljastavat pilti, mis ei jäta fantaasiale ruumi

Tõsielustaar Helen Kõpp jagab Instagramis pilt oma uue kallimaga, mis ei jäta fantaasiale palju ruumi.

Pildil poseerib Helen palja ülakehaga, rindu katavad vaid noormehe käed. "Tegime Guessi koti järgi pildi," muigab tõsielustaar postituse all. 

"Peaksin kirjutama blogipostituse sellest, kuidas loobusin oma elus täielikult suhtesse minemisest. Kuna sellest tuleks pikk jutt, millise töö olin enda mõttemaailmaga teinud. Siis taaskohtasin aga inimest, kellega oli tunne, nagu  oleksin temaga liiga hilja hakanud koos olema. Püüan seda siiani isegi mõista, kuidas on minuga paralleelselt elanud minu moodi inimene, kellega oleksime pidanud juba ammu koos olema," lisab Helen. 

Helen avalikustas oma uue suhte septembris, noormehe nimi on Edgar Vennikas. 

Helen tunnistas Õhtulehele, et noormees toob temas välja parima külje. "Talle on päriselt oluline, kuidas ma tunnen ja ta hoolib just minust endast. Mu kriteerium suhtesse minekuks oli selline lävend, et inimesega koos pean tundma end paremini kui üksi. Ja temaga suhtes olles tunnen end kõrgemal õnnetasemel olevat kui ma vallalisena olin."

Paarr kohtus tegelikult juba kümme aastat tagasi portaali rate.ee kaudu. "Vahelduva eduga oleme suhelnud üle kümne aasta. Aga siis me ei sebinud üldse, ma isegi ei vaadanud teda sellise pilguga. Ta mind ka mitte. Aga alles see suvi meil see suhe pikkamööda hakkas, sest minu sebimiseks pidi ta sada tõket ületama," ütles Helen.