Britney Spears 2018. aastal. Foto: AP/Scanpix
Inimesed
10. oktoober 2020, 10:00

KARMID SÕNAD: Britney advokaat võrdleb tema vaimset seisundit koomapatsiendi omaga

Kohtumadin superstaar Britney Spearsi (38) eestkosteõiguse nimel võtab pöördeid juurde. Nüüd väidab lauljanna enesegi advokaat, et ta on vaimsetelt võimetelt võrreldav koomapatsiendiga.

TMZ.comi teatel on Sam Ingham öelnud, et Britney vaimne seisund ei võimalda tal juriidilisi dokumente allkirjastada. Inghami sõnul pole kahe teismelise poja ema Spears küll füüsiliselt koomas, kuid on seda vaimsete võimete poolest. Ingham lisas, et koomapatsientide asemel allkirjastavad nende dokumente nende advokaadid ning ka Spearsi puhul peaks see nii olema.

Spears on pärast aastatetagust vaimset kokkuvarisemist olnud oma isa Jamie eestkoste all. Nüüd aga on lauljanna alustanud võitlust isa võimu alt vabanemiseks ning soovib, et edaspidi juhiks tema rahaasju firma Bessemer Trust Company. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌹🌹🌹

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Ingham lisas kohtuistungil, et Jamie Spearsi arvates võiks tütar popkarjääri taaselustada ja lavale naasta. Ent Britney seda ei soovivat. Kui kohtunik tahtis neidsamu sõnu staari enese suust kuulda, väitis Ingham, et Britney vaimne seisund ei ole juriidiliste avalduste tegemiseks piisavalt hea.