Eesti superbäkkide esimese ühisraamatu „Suured ilusad tüdrukud“ esitlus toimus 7. oktoobril Solarise Apollos.Foto: Teet Malsroos
Inimesed
8. oktoober 2020, 12:59

GALERII | Kaire Vilgats ja Dagmar Oja: halbadel päevadel aitavad lapsed end kokku võtta

„See võttis mu ikka jalust nõrgaks, sest olin sel ajal ise väga ebakindel. Ma täpset sõnastust ei mäleta, aga seal oli kirjas umbes nii: „See loll paks lehm võiks vait olla”,“ meenutab lauljatar Kaire Vilgats, milliseid õelaid anonüümseid kommentaare ta on enda kohta lugenud. 

Eesti superbäkid Kaire Vilgats ja Dagmar Oja esitlesid kolmapäeval oma esimest raamatut, kus nad julgustavad naisi end armastama ja väärtustama nii, nagu neid on loodud. „Avameelselt volüümika naise elust ja enese väärtustamisest laval ja lava taga.” Selle lausega võtavad Dagmar ja Kaire raamatu „Ilusad suured tüdrukud” kokku. Emotsionaalselt esitluselt ei puudunud ka huumor ja muusika – ühel hetkel haaras Kaire kätte akordioni ja järgmisel laulis publik tema eestvedamisel: „Ei me ette tea, mis elu meil tuua võib…“ Kohale tuli väga palju naiste sõpru-tuttavaid, aga ka austajaid ja fänne. Lausa nii palju, et esitlusele järgnes pooleteise tunni pikkune õnnitlemine ning esimese tunni jooksul õnnitlejate järjekorral lõppu ei paistnud. 

Edasi lugemiseks: