Kirsti TimmerFoto: Laura Strandberg/Nipiraamat
Inimesed
7. oktoober 2020, 15:04

KOOS TÜTREGA KOOLIPINKI! Kirsti Timmer: sõber soovitas mu tütrel seda eriala omandada ja otsustasin ka minna

Kirsti Timmer alustab kooliteed ning hakkab end koolitama konstellatsioonide erialal. Konstellatsioon on teraapiaviis, mis on seotud meie alateadvusega. „Ega ma ei oska seda nii täpselt seletada,” räägib naine naerdes. 

„Konstellatsioon on teraapia. See on peresüsteem,” ütleb Timmer. „Mul on sõber, kes on minu arvates üks parimaid konstellööre Eestis. Meil on alati väga huvitavad ja lahedad vestlused.” Kirsti sõber soovitas minna tema tütrel seda eriala õppima. „Ma mõtlesin, et, oh, lähen siis ka. Tahan lihtsalt midagi enda jaoks õppida.” Kirsti räägib, et õpingud ei ole seotud tema tarokaartidel ennustamisega ja ta tõepoolest teebki seda niisama enda jaoks. 

Raadiohääl ja kaardimoor Kirsti on tegelenud ennustamisega juba lapsest saati. „Isegi koolieksamid tegime niimoodi ära, et vaatasime kaartide pealt, mis pilet tuleb,” tunnistas naine 2018. aastal Õhtulehele. 

Kirstil on juba mitu aastat enda blogi „Taroskoop”, kus jagab inimestele nõu ja soovitusi. Samuti aitab ta inimesi individuaalselt. „Kui sa oled siin lehel seetõttu, et su hing on raske ja sa tunned, et ise ei oska õigeid otsuseid edasimineku osas langetada, kirjuta julgelt! Olen olemas…” kirjutab Timmer enda kodulehel.