George Michael ja Kenny Goss 2005. aastal. Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
7. oktoober 2020, 13:18

George Michaeli ammune kallim nõuab tema omastelt elatisraha

George Michaeli viimane elukaaslane Fadi Fawaz pole ainus, kellega laulja omastel on tulnud vägikaigast vedada - ka mees, kellest poptäht 2011. aastal lahku läks, nõuab osa pärandusest.

Endine kunstiärimees Kenny Goss oli George Michaeliga paar pikka aega - nad läksid lahku 2011. aastal 13 ühise aasta järel. Maailmakuulus poptäht suri 2016. aasta jõulupühade ajal 53 aasta vanuses, kuid ei jätnud Gossile testamendiga midagi. Suurem osa ligi miljoninaelasest pärandist läks pereliikmetele ja sõpradele. Välja jäi ka George'i viimane partner Fadi Fawaz.

Fawaz on süüdistanud laulja omakseid enda peavarjuta jätmises - endine juuksur elas pärast George'i surma veel kaua tema Londoni korteris, kuni laulja pereliikmed ta sealt välja tõstsid, sest nende korduvatele palvetele pind vabastada ta ei reageerinud. The Suni teatel on ka Goss nüüdseks laulja omaksed - George'i isa ja õe - kohtusse kaevanud, nõudes vähemalt 15 000 naelsterlingi suurust igakuist elatisraha.

Goss väidab, et ekskallim polnud testamenti tehes täie mõistuse juures. Ta toonitab, et oli George'i nimel oma karjäärist loobunud. "Kenny oli nendel viimastel ühistel aastatel põhimõtteliselt koduperemees ning George kattis peaaegu kõik tema rahalised kulutused," räägib The Suni allikas. "Põhimõtteliselt sai ta uskumatult heldet taskuraha, mille peale ta hakkas lootma."