Priit Võigemast ja Laura KalleFoto: Erki Parnaku
Inimesed
6. oktoober 2020, 21:30

FOTO | Näitleja Priit Võigemast tõi uue kallima seltskonda

Kodumaise spioonipõneviku „O2“ esilinastusele (vaata galeriid siit) saabus filmi peaosatäitja Priit Võigemast oma uue kallima Laura Kallega.

Kroonika kirjutas juunis, et pärast lahutust Evelin Võigemastist aastaid vallalise staatust maitsnud näitleja Priit Võigemast on taas armunud. Tema uueks kaaslaseks on 30aastane kolleeg Laura Kalle.

Laura kinnitas Kroonikale, et nende sõprus ja hilisem armusuhe Priiduga sai alguse muusikali lavaletoomise käigus. „Jah, Priit on väga sümpaatne ja meie vahel on kujunenud soojad suhted,“ ütles ta. Sama kinnitas omalt poolt sõnumi teel ka Priit: „Võin kinnitada, et meie sõprus on tõepoolest kujunenud romantiliseks.“

Evelin ja Priit teatasid lahutusest 2016. aasta. Kuuldusi lahutusest kinnitas veebilehele Publik Priit Võigemast: „Vastab tõele. Aga ma muud sel teemal ei kommenteeri.“ Paar sai ja jäi kokku Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia lavakunstikooli XX lennus, mille juhendaja oli Elmo Nüganen. 2005. aasta suvel pidasid nad pulmi.

Paari esiklaps Loviise sündis 2007. aastal ja toona kirjutas Õhtuleht, et lapse sünd päästis noorte abielu kriisist. Kaks aastat hiljem said Priit ja Evelin teise lapse, sündis poeg Lennart. Paar jäi küll kokku, kuid laste sünniga ei saabunud ka igatsetud õnn.

Teatrirahva sõnul ei olnud nende lahkuminekus midagi ootamatut.