Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
8. oktoober 2020, 22:11

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 9. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Jõudu ja tegutsemislusti on sul ehk rohkemgi, kui vaja oleks. Ehkki julge pealehakkamine on pool võitu, tasuks  pisut tuure maha võtta. 

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Teised inimesed teevad su elu huvitavaks. Tajud, et nad saavad sinust valesti aru ja pead pingutama, et neile selgeks teha, mida tegelikult mõtled ja milliseid eesmärke sead. 

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kas võtad ambitsioonide ajel vastu julgeid ja pöördelisi otsuseid või siis vastupidi – lähtud oma hirmudest ja hoidud igasuguste muudatuste tegemisest.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Paraku pead tõdema, et aega läheb ja närve kulub rohkem, kui esialgu arvasid. See pole põhjus kohkumiseks, võta ennast korralikult kokku ja tegutse.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Oled eneses kindel ja loodad, et suudad puusalt tulistada, ent see ei pruugigi nii lihtsaks osutuda. Palju võhma läheb sellele, et parandada vigu, mida oma tormakuses üksjagu teed.

Neitsi
23. august – 22. september

Esmatähtsad on kohustused. Neid on üksjagu palju su õlgadele kuhjunud, seega pead viivitamatult otsast alustama, et kõik asjad ikka sel nädalal tehtud saaksid. 

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Rõõmsameelne enesekindlus ei peegelda seda, mis su hinges tegelikult toimub. Pigem on see kaitsereaktsioon, mille taha varjad hingelist segadust. Võimalik, et põed kunagi tehtud eksimuste pärast.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sul tuleb olla valmis oma seisukohti selgesõnaliselt põhjendama ja oma positsiooni kaitsma. Ka teravates olukordades tuleb jääda rahulikuks ja väärikaks.

Ambur
22. november – 21. detsember

Asud suure õhinaga oma rahaasju korraldama, küllap plaanid ka suuremaid oste ja kaalukaid väljaminekuid. Seejuures peaksid olema topelt ettevaatlik ja oma tegevust põhjalikult planeerima. 

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Kui sa oma elus midagi muuta soovid, on praegu täpselt õige aeg selleks, et end kokku võtta ja seda teha. Sunni end takka, tegelikult sa suudad seda!

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Oled oma ideedes väga kinni ja ootad teistelt, et nad sinuga samasuguse pühendumisega tegutseksid. Nende eesmärgid ei pruugi sinu omadega aga kattuda.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Aeg sobib uute projektide alustamiseks, ent ka selleks, et parandada varem tehtud vigu. Nüüd suudad kergemini loobuda asjadest ja suhetest, mis on kasutuks muutunud.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Marsi ja Pluuto kvadraadiga algav isiklik aastaring pakub võimalusi jõuliste muudatuste tegemiseks. Jagub julgust ja teotahet, suudad end kokku võtta ning otsustaval hetkel kõik jõuvarud korraga mängu panna. Tegutsemistuhinas ära kaota ettevaatust ja mõõdutunnet!