Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
10. oktoober 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 11. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tugevad tunded kipuvad mõistust varjutama. Kipud otsuseid tegema emotsioonidest lähtudes. Paraku võib see viia olukorrani, kus hiljem tuleb tehtut kahetseda. 

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Armastus on tähtis, samas oled suhteis üsnagi domineeriv. Ootad kallimalt palju, eeldad, et sind armuavaldustega üle külvataks ning et sulle pühendataks palju aega. 

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Su ootused kaaslaste suhtes on kõrged, ent kui mõtlema hakkad – kas sina ise saad nende tundevirvendustest sõnadetagi aru? Selleks, et sind mõistetaks, pead ennast avama. 

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Armastus on tähtis, ent kipud unistustes hõljuma. Sa ei näe oma armastatul olevat ainsatki negatiivset omadust, positiivseid asju see-eest poogid talle unelmais paljugi külge. 

Lõvi
23. juuli – 22. august

Ehkki tujud on kõikuvad ja mõnikord on tunne, et sa ei taha mitte kedagi näha, tasub ikka seltskonda minna – teiste seas läheb tusatuju kiiresti üle. 

Neitsi
23. august – 22. september

Kui oled valmis millestki vanast loobuma, saad elus pöörata uue ja põneva lehekülje. Loobumine nõuab otsustavust, uuele vastu minek julgust ja valmisolekut pingutamiseks. 

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Esmatähtsad on suhted. Kallite inimeste heaolu on sulle vägagi oluline, sead nende vajadused enda omadest tähtsamale kohale. Hoolitsuse ja armastuse näitamisega võid liiale minna. 

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Ehkki käitud pigem tagasihoidlikult, jääd sa silma paljudele. Vastassoo hulgas on sul suur menu – sind ümbritsev salapärasuse aura muudab sind nende silmis ahvatlevaks. 

Ambur
22. november – 21. detsember

Olgu sul aega selleks, et hobidega tegeleda ja sõpradega suhelda. Sind võib paeluda looming, ehk avastad ise midagi teha proovides seni varjul olnud kunstiandeid. 

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Esmatähtis on võtta aega kallimaga koos olemiseks. Kui oled pikaajalises suhtes, aitab teineteisele pühendumine teil taas paremini ühele lainele saada. 

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Tuleb mõelda lähedaste inimeste vajadustele. Alati ei saa loota, et heategudele vastatakse tänuga ja et need, keda oled aidanud, edaspidi ka sind toetavad. 

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sa ei pea üldse palju pingutama, saavutused tulevad lihtsalt ja loomulikult. Pruugib sul vaid soovida ja oh imet! – mõni soov täitubki justkui iseenesest. 

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Päikese ja Jupiteri kvadraadi mõju all algav aasta on paljutõotav. Oled rõõmsameelne, oskad märgata kõiges positiivset, su tegemised sujuvad kenasti. Palju pole pingutada vaja, satud õigel ajal õigesse kohta. Tutvud mõjukate tegelastega, kes sind palju aitavad.