Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
6. oktoober 2020, 22:21

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 7. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Puhumas on muudatuste tuuled ja nende suund on muutlik. Keegi võib sihilikult üritada sind valele teele juhatada, mistõttu pead kaaslaste valimisel olema eriti hoolikas.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Infokanalid on valla, kui vähegi pingutad, leiad üles just selle teabe, mida vajad. Kasuks tuleb see, kui suudad endale tunnistada, et sa ei tea veel pooli asjugi. 

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Paljude teiste ees saab sulle eeliseks asjaolu, et oled võimeline muutuvates oludes kiiresti reageerima ja samas ka loogiliselt mõtlema. 

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sul tekib lennukaid mõtteid – ära heida neid kõrvale arvates, et need on liiga ambitsioonikad. Paljugi on võimalik, kui sa asjad korralikult läbi mõtled ja plaani välja töötad. 

Lõvi
23. juuli – 22. august

Info, mis sinuni praegu jõuab, osutub väga kasulikuks, kui vaid oskad seda õigesti ära kasutada. Sul on mitmeid ideid, mida oled juba ammu plaaninud ellu viima hakata. 

Neitsi
23. august – 22. september

Sinu enesehinnang sõltub suuresti karjääriedust ning sellest, kas ja kui palju kolleegid ja ülemused su teadmisi ning saavutusi märkavad ja tunnustavad. 

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Mõte liigub kiiresti, valmivad leidlikud äriplaanid. Niisama sülle ei kuku siiski midagi – pead olema valmis töö tegemiseks ja (eelkõige vaimseks) pingutuseks. 

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kaaslaste käitumine ei pruugi sinu jaoks ootuspärane olla. Nende arusaamad on sinu jaoks üllatuslikud, ka ei pruugi nad sinu püüdlusi toetada. 

Ambur
22. november – 21. detsember

Mõttetegevus on vägagi ergas. Sul on tuhandeid toredaid ideid, vaimusilmas näed, et oled need juba teoks teinud, sellega kuulsust ja lugupidamist kogunud. 

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Ainult iseenese tarkusele lootes siiski otsustavaid samme teha ei maksa. On oluline, et saaksid nõu pidada asjaliku ja usaldusväärse partneriga.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kui praegusel töökohal valdab sind pidurdatuse tunne, oled valmis riskima ja kohta vahetama. Tänu suhtlemisoskusele suudad kärmesti kontakti saavutada inimestega, kellest sul abi on.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Nüüd on aeg oma salajasest unistusest vormida konkreetne plaan. Ära ole planeerides ülemäära optimistlik, vajad palju aega, energiat ja mõnda usaldusväärset nõuandjat.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Merkuuri ja Uraani opositsiooniga algaval eluaastal võid olla omajagu tormakas. Vajad palju vabadust, piirangud tekitavad soovi mässata ja piire ületada. Koos sarnase maailmavaatega inimestega võid üritada ette võtta samme, et mõjutada ühiskonnas toimuvat. Hüppad pea ees armuseiklustesse.