Mariah ja James 2016. aasta jaanuaris.Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
6. oktoober 2020, 13:26

Mariah paljastab, et temal ja ta ropprikkal kihlatul polnudki füüsilist suhet (1)

Mariah Carey kurameeris aastaid Austraalia miljardäri James Packeriga ja sai temalt sõrme 13,2 miljoni dollarilise kihlasõrmuse – kuid nüüd selgub, et seksuaalsuhet nende vahel polnudki.

50aastane Carey andis hiljuti välja mälestusteraamatu „The Meaning of Mariah Carey“, kuid mõnda ekskallimat, näiteks Packeris, seal ei figureerigi. Lauljanna seletab The Guardiani intervjuus: „Kui suhe oli oluline, on see raamatus. Kui raamatus pole, siis seda polnudki.“ Hiljem selgitas ta: „Ausalt öeldes meil polnud [Packeriga] füüsilist suhet.“

Carey ja Packer tutvusid 2014 filmi „Herakles“ esilinastusel ning astusid käsikäes avalikkuse ette 2015. aasta juunis puhkusereisil. 2016 tegi ärimogul lauljannale abieluettepaneku, mida pitseeris hiiglaslik briljant. „Nii raske, et ma ei jaksa kättki tõsta!“ naljatas Carey hiljem.

2016. aasta oktoobris aga kirjutas USA ajakiri People, et kuulus paar on lahku läinud. Järgmisel aastal ütles Packer väljaandele The Australia, et kohtas Mariah’t oma elu madalpunktis. „Ta oli heasüdamlik, põnev ja lõbus. Mariah on märkimisväärne naine. Aga see oli nii tema kui minu jaoks viga.“

New York post kirjutas pärast kihluse katkemist, et Mariah müüs 13,2 miljoni dollarilise kihlasõrmuse 2,78 miljoni eest ühele Los Angelese juveliirile.