Dalí Getter KaratFoto: Erakogu
Müstika
5. oktoober 2020, 22:59

Lihtsad nõuanded, kuidas kasvatada julgust elada täiel rinnal

„PUUDUTA MIND“ | Dalí Getter Karat: kui sa tegudeni ei jõua, siis pole ka unistustest kasu

Dalí Getter Karat on vaimsete teemade mentor, teadliku eluviisi õpetaja ja koolitaja, kes teeb kursuseid nii õnne kui teadlikkuse teemal. Ta teeb ka vaimseid teemasid käsitlevat podcasti Dalí podcast, mille põhisõnum on "podcast ärkavale inimsele". 

Dalí Getter Karat on vaimsete teemade mentor, teadliku eluviisi õpetaja ja koolitaja, kes teeb kursuseid nii õnne kui teadlikkuse teemal.

Dali Getter jagab teiega lihtsat harjutust, kuidas kasvatada julgust

Dalí Getter viib oma kursusel läbi “Järgmise Taseme Mina” ühte harjutust. Tuleb teha nimekiri asjadest, mis on jäänud tegemata ja mida kahetsed. Seal võivad olla ka väiksemad asjad. Näiteks kahetsed, et ei julgenud tolle mehe juurde minna "tere" ütlema või ei ostnud mingit ilusat jakki, mis nüüd on jäänud hinge kriipima. Aga seal on tõenäoliselt ka suuremaid asju. Nagu mõne töökoha mitte vastu võtmine, mõnele reisile mitte minek, kodu ostmise ees araks löömine, kokku kolimise hirm jne. 

Vaata seda nimekirja ja mõtle, et kui juba praeguseks on sul sedavõrd palju asju, mida kahetsed, siis kui pikk sa tahad, et see nimekiri oleks aasta, kahe, viie pärast?

Teine asi, mis talle alati jõudu annab, on küsimus “mis on kõige hullem, mis saab juhtuda"?

 

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99