Foto: @lanadelrey/Instagram
Inimesed
5. oktoober 2020, 16:00

PAKS PAHANDUS: Lana Del Ray kandis fännikohtumisel võrgust maski

USA laulja Lana Del Rey saab kõvasti sarjata selle eest, et ta kandis hiljutisel fännikohtumisel suurte silmustega võrkkangast maski. 

BBC Newsi teatel luges lauljanna Los Angeleses Barnes and Noble'i raamatupoes ette katkendeid oma uuest luuleraamatust "Violet Bent Backwards Over the Grass" ning poseeris koos fännidega selfidel. Lanal oli ees sätendavast võrgust mask, mida ta oli kandnud ajakirja Interview kaanepildil. Mingit barjääri koroonapisikute vastu selline kangas moodustada ei saa.

"Lana, palun kanna päris maski. Anun seda murest sinu tervise pärast," kirjutas üks fänn Lana sotsiaalmeediafoto alla. "Ma armastan Lanat, aga see on uskumatult vastutustundetu," vahendab BBC News teise fänni sõnu. "Tüdruk, meil siin käib pandeemia," manitseb kolmas. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Impromptu signing

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelrey) on

Lana õde Caroline "Chuck Grant", kes luuleõhtu Instagramis üle kandis, kinnitab, et lauljatar koroonaproov oli negatiivne ja ta püsis fännidest kahe meetri kaugusel. Kuid Twitteris kontol @Popcrave avaldatud fotol poseerib staar ühe fänniga lausa põsekuti.