Ryan Murphy (paremal) koos abikaasa David Milleri ning poegade Logani ja Fordiga 2018. aasta detsembris omanimelise tähe avamisel Hollywoodi kuulsuste kõnniteel.Foto: Vida Press
Inimesed
5. oktoober 2020, 15:20

Televisiooni mõjukamaid mehi räägib pisipoja võitlusest vähiga

Mõjukas Ameerika stsenarist, produtsent ja režissöör Ryan Murphy, kes on toonud vaataja ette seriaalid „Nip/Tuck“, „Glee“, „American Horror Story“, „Pose“ jt, avaldas poja kuuenda sünnipäeva puhul liigutava postituse.

Nüüdisaja televisiooni mõjuvõimsaimaks meheks tituleeritud Murphyl ja fotograaf David Milleril on kolm surrogaatemade vahendusel sündinud poega: seitsmene Logan, värskelt kuuene Ford ja augustis ilmale tulnud Griffin.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Griffin Sullivan Miller Murphy. August 18, 6 pounds 13 ounces.

A post shared by Ryan Murphy (@mrrpmurphy) on

„Palju-palju armastust ja lugupidamist meie võitlejale Ford Theodore Miller Murphyle, kes võitles poolteiseaastaselt neuroblastoomiga ja jäi ellu ja puhkes õitsele ja tähistas täna kuuendat sünnipäeva,“ kirjutas Murphy nüüdseks eemaldatud sotsiaalmeediapostituses.

Ajakirja People teatel esineb neuroblastoomi kõige rohkem just väikestel lastel – üle kümneaastaste puhul on see haruldane. Väikesele Fordile tehti haiglas mitmeid protseduure. Murphy tänab Los Angelese lastehaigla arste ja õdesid, kes tema poega ravisid. „Õigupoolest on [selles haiglas] Fordi nime kandev tiib, avaldamaks austust tema vaprusele ja kõigile lastele, kes endiselt võitlust peavad.“

People’i teatel annetas Murphy 2018. aastal haiglale kümme miljonit dollarit.