Anzor ja KethiFoto: Stanislav Moškov
Inimesed
29. oktoober 2020, 13:10

FOTO | Kethi Uibomägi kihlus kallimaga: nutsin ja naersin suurest ärevusest-õnnest kordamööda

Lauljatar Kethi Uibomägi veetis oktoobri alguses koos oma kallima, selgeltnägija Anzoriga aega mehe kodumaal Gruusias. Instagrami story’des jäi aga silma, et Kethi sõrmes helgib uhke kiviga sõrmus, mis väga kihlasõrmuse moodi välja näeb.

„Meile võib alati õnne soovida,“ vastas Kethi oktoobri alguses Õhtulehe pärimisele, kuid siiski tunnistas, et kihlasõrmusega tegu ei ole. „On tõesti megailus kingitus, jah. Kihlumise uudistest on veel vara rääkida,“ sõnas ta.

Nüüd aga tunnistab laulja Anne&Stiilis, et kallim palus kätt juba septembris. „Kihlumise hetkel tabas mind korraga tohutult palju emotsioone, nutsin ja naersin suurest ärevusest-õnnest kordamööda,“ kirjutab Kethi.

„Ütlen ausalt, mulle ei olegi oluline, kas meil tulevad pulmad või mitte, tahan lihtsalt olla selles kihlatu teemantsõrmuse mullis veidike aega,“ tunnistab naine.

„See tunne, mis minu sees on, on ainus, mis päriselt alles jääb. Seetõttu ei rutanud ma uudisest kohe avalikkust teavitama, tahtsin, et see oleks meie lugu ning ma ise valin, millal, kellega ja kuidas seda jagan,“ selgitab Kethi. 

Kethi ja Anzori suhtest hakati sahistama juba tänavu jaanuaris, kui naine käis Gruusias ning seal Anzoriga palju aega veetis. Siis keeldus ta kommenteerimast, kas nende vahel ka midagi enamat peale sõpruse on. Kuu hiljem jäid nad musitades aga ka paparatsokaamera ette ja siis enam sooje suhteid ei varjatud.

Juba märtsis aga lahutas maailmas möllanud koroonaviirus noored armunud viieks kuuks teineteisest – Anzor pidi naasema Gruusiasse ning Kethi jäi Eestisse.

Nüüd on nad aga taas kokku saanud ning veedavad aega mehe kodumaal Gruusias.