Foto: @officialquigley/Instagram
Inimesed
5. oktoober 2020, 10:40

„American Idoli“ laulja vastsündinud pojal diagnoositi koroonaviirus

Ameerika superstaarisaatest tuntud lauljanna ja sotsiaalmeediatäht Casey Goode teatas, et tema vastsündinud pojal diagnoositi koroonaviirus.

Quigleyna tuntud Goode oli oma pisi-Maxiga alles nädal tagasi vastsündinute intensiivraviosakonnast koju pääsenud - laps oli sündinud septembri lõpus. Kuid pühapäeval kirjutas vastne ema, et pojal oli tekkinud keset ööd palavik ning nad viisid ta erakorralise meditsiini osakonda. "Maxil diagnoositi laupäeva varahommikul COVID-19."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Max tested positive for COVID-19 early Saturday am. We took him into the ER after he was running a fever in the middle of the night. We had confirmation that he was exposed from direct contact with a medical professional who had cared for him earlier in the week. This has been a total shock to us. I am currently quarantining with baby Max in the PICU. They are treating me as if I have been exposed and are likely positive as well, although I am showing no symptoms yet. Please send good energy to our little bub so he recovers fast. Not sure what happens next from here... but I expect to be offline for a while as we recover. ❤️ Love, Quigs

A post shared by Quigley Goode (@officiallyquigley) on

2009. aasta "American Idolis" osalenud laulja sõnul on leidnud kinnitust, et Maxi eest varem hoolitsenud meedik oli koroonapositiivne. "See on meie jaoks olnud täielik šokk." Ema ja poeg on pediaatriaosakonna intensiivis. "Mind koheldakse kui nakkusega kokkupuutunud ja tõenäoliselt nakatunud isikut, ehkki sümptomeid mul veel pole. Palun saatke meie pisipojale head energiat, et ta kähku terveks saaks."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HOME AT LAST, Max! 😭🤘🏻😭🤘🏻😭

A post shared by Quigley Goode (@officiallyquigley) on

Pärast poja sündi oli Casey fännidele paljastanud, et tema ja ta abikaasa Alex otsustasid panna lapsele nimeks Maximilian Alexi kadunud venna mälestuseks, kes suri imikuna südamevea tagajärjel.