Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
4. oktoober 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 5. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sulle on tähtis tunne, et oled osa kollektiivist. Vajad kaaslasi enda ümber. Hoolid inimestest, oskad taktitundeliselt käituda, nende soovide ja arusaamadega arvestada. 

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Satud mitmesugustesse, vahest ka keerukatesse olukordadesse, ent õnneks oled sisemiselt küllaltki tasakaalukas. Peamine on säilitada rahulikkus ja seda peaks sa suutma küll. 

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kohustuste koorem on suur, ent see ei heiduta sind – oma igapäevaseid ülesandeid täites tunned end vajalikuna. See, kas teisedki sind tunnustavad, pole hetkel väga tähtis.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Selleks, et tegevusvälja avardada, pead tegutsema julgelt. Ära pelga oma mõtteid ausalt välja öelda, aga pea silmas, et teeksid seda rahulikult ja väärikalt. 

Lõvi
23. juuli – 22. august

Pead tõdema, et kedagi armastada polegi nii lihtne. Tunded toovad sulle rõõmu ja joovastust, ent ka väiksed negatiivsed ootamatused võivad tuju päris ära rikkuda. 

Neitsi
23. august – 22. september

Oled enesekindel ja loodad, et inimesed käituvad just nii, nagu sina neilt ootad. Ole kannatlikum, arvesta ka teiste tunnetega ning ära oota, et su unistused nüüd ja kohe täituvad.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sinu tähelepanu paeluvad pigem tõsised teemad. Pidevalt teiste hulgas olles tunned end rahutult, sest ei suuda süveneda. Ka see on väga häiriv, kui sind tagant kiirustatakse. 

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Tegemist on palju, ent sind valdab tunne, et kõik, mida teed, tuleb sulle kasuks. Tähendagu see kasu raha saamisest või seda, et uute kogemuste kaudu rikkamaks saad.

Ambur
22. november – 21. detsember

Oled motiveeritud tegutsema siis, kui see sulle endale kasu, kuulsust ja au toob. Teiste eesmärkide nimel pingutamisel ei näe sa mõtet.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Oled kaaslaste suhtes nõudlik, ootad teistelt rohkem, kui nad anda suudavad. Armusuhtes tõstab pead vajadus kallimat kontrollida, armukadedus on kerge tekkima.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Pereliikmed ja lähisugulased vajavad rohkem tähelepanu, ehk tuleb teil koos mingeid asju ajada või minevikuprobleemile ometi kord lahendus leida. 

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kui oma konkurentide kohta negatiivseid jutte levitad, heidab see varju eeskätt sulle endale. Mõnes olukorras on targem oma tegelik arvamus välja ütlemata jätta.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Algav isiklik aasta pakub suurepäraseid eneseteostuse ja isikliku arengu võimalusi. Ettevaatlik tasub olla äriasju ajades – su tugevad konkurendid võivad aktiviseeruda. Suhetes otsid vaheldust ja põnevust. Tekkida võib mitmeid huvitavaid kontakte, kuid kestvaks suhteks need ilmselt ei kujune.