"Hommikusöök staariga" restoranis Noa - Anu Saagim, Cerli Sarv
Õhtulehe horoskoobid
4. oktoober 2020, 07:07

Gruusia maag Anzori ja Hing Fekeli vahel lahvatas saates tõsine tüli 

„HOMMIKUSÖÖK STAARIGA“ | Cerli Sarv: sellist draamat pole selgeltnägijate saates varem nähtud, mis seekord toimub

Hommikusöögil Cerliga räägime elust ja suhetest. Armastusest ja hoolivusest. Aga räägime ka konfliktidest, mis elus paratamatud. See ongi elu. 

Kui üritasin rääkida Cerliga dramaatilistel teemadel, mis tänavusel "Selgeltnägijate tuleproovi" salvestustel juhtusid, siis nööris justkui nähtamatu käsi mu kurgu kinni ja silmist purskusid pisarad. Ma ei saanud sõnagi suust. Mis täpsemalt juhtus, vaata videost.

"Hommikusöök staariga" restoranis Noa - Cerli Sarv Foto: Hannes Dreimanis

Sensitiiv Cerli Sarv ehk Hing Fekeli sai tuntuks paar aastat tagasi, kui osales saates "Selgeltnägijate tuleproov". Ta oli toona veel ka tuntud trummari, Marko Atso elukaaslane.

Marko ja Cerli tegid oma suhte avalikuks 2015. aasta roosiaia vastuvõtul. Tegelikult oli paar kohtunud juba 2014. aasta kevadel, kuid kuna mõlemad olid tutvumishetkel suhtes – Marko kooselus, Cerli abielus –, siis ei olnud asjade kulg paarikesel alguses sugugi lihtne. Kuid see, mis toimus peale suhte avlikuks tulemist, oli suisa pöörane. Sellest võid lähemalt lugeda SIIT!

Eesti Muusikaauhinnad 2019 - Marko Atso Hing Fekeli Foto: Erlend Štaub

Marko Atso ja Cerli Sarve imeliselt alanud ühine tee sai otsa 2019. aasta kevadel

2019 aasta mais teatasid muusik, ansambli Must Hunt trummar Marko Atso ja tema sensitiivist elukaaslane Cerli Sarv, et on otsustanud lahku minna. "Meie ühine armastus elab edasi tütres Ella Noras ja nii suudame me omavahel läbi saada sõpradena ka tulevikus," rääkis paar toona. 

Paar elas peale lahkuminekut veel pikalt Viimsis ühise katuse all – alles möödunud aasta lõpus kolis Cerli Atsole kuuluvast majast välja. Naine kolis üürikorterisse, mis asub samuti Viimsis. Viimsis asuva kolmekorruseline villa, mis kunagi kuulus mafiooso Mihhail Gorbatšovile, pani Marko müüki 370 000 euroga.

Marko raputas eelmisel aastal lahkumineku põhjuste suhtes endale ka pisut tuhka pähe, kui tunnistas, et teda ei olnud pere tarvis piisavalt – ta oli küll kodus, kuid mõtteis mujal. Keskmisest tundlikuma tajuga Cerlile ei jäänud see märkamata. Ka tunnistas Atso, et astus üle teatud kokkulepetest Cerliga.

Cerli tutvus vahetult peale Atsost lahkuminekut Itaaliast pärit muusiku Giuseppe Continenzaga, kes on tänaseks nii mõnegi kauni muusikapala just Cerlile pühendanud. Lugu kõlab ka meie hommikusöögi video taustal. 

Cerli ja Giuseppe arm õitses läbi suve hilissügiseni. Täna on Cerlil uus elukaaslane, kellega koos elatakse jällegi Viimsis.  

CERLI SARV ehk HING FEKELI saates "Selgeltnägijate tuleproov" Foto: Teet Malsroos

Hetkel käivad "Selgeltnägijate tuleproovi" uue hooaja võtted, kus üks osalistest on taas Hing Fekeli

Saate konseptsioon on üllatav. Seekord on ekraanil varasemates saadetes kaasa löönud tugevaimad sensitiivid. Nad on mentoriteks alles algajatele nõidadele, selgeltnägijatele ja hüpnotisööridele. Üks mentoritest on saates ka Cerli.  

Kuigi saade jõuab telerite ekraanidele alles kevadel, on avalikkuse ette imbunud infot, et saates kaasa tegev Gruusia maag Anzori ja Hing Fekeli olla salvestuste lõppfaasis tülli pööranud. Asi läinud kohati nii teravaks, et Anzori hakanaud isegi võtetel Cerli vastu posima. Ka sellest räägime hommikusöögi videos pisut pikemalt. 

"Hommikusöök staariga" restoranis Noa - Anu Saagim, Cerli Sarv

Kohtusime Cerliga päikesepaistelisel hommikupoolikul NOA restoranis, kuna Viimsi on Cerli jaoks endiselt parim koht kus elada ja toimetada

"Viimsi on minu jaoks tõesti super koht," kinnitab naine. "Ei saa veel öelda, et elan päris oma pinna peal, aga üüripinnal, mis on kena pesakene ja kuhu mahun oma kolme lapse ja armsa elukaaslasega. Viimsi on mu südame võitnud. Siin on nii kaif energia. Kui sõidad Piritalt Viimsi poole, siis tunned kui rahustav see on. Meri oskab nii mõnusat lahutada sind argimuredest, mis jäävad kesklinna. Sa justkui ujud lainetena siia Viimsisse. See on energeetiliselt väga hea koht elamiseks."

"Pean üldse Viimsi valda ja kõiki kodanikke, kes siin kogukonnas on, hästi kiitma. Nad on mõnusalt kokkuhoidvad, toredad, vastutulelikud ja rasketel hetkedel, kui vaja, abikski. Minagi olen abi saamiseks pöördunud Viimsi valda. Tullakse lahkelt vastu. Kui oled hädas, siis tee suu lahti ja küsi," ei ole Cerli kiitusega kitsi. 

Vaata meeleolukat videot!

Pikemat intervjuud loe Õhtulehest juba uuel nädalal.

"Hommikusöök staariga" restoranis Noa

Restoran NOA on värske ja kosmopoliitne, avatud uutele ja põnevatele maitsetele. Roogade valmistamisel leiab peakokk inspiratsiooni oma reisidelt laiast maailmast. Kõik koostisosad on värsked ja naturaalsed, et maitseelamusest maksimum võtta. Ja neid imelisi päikeseloojanguid koged just selles restoranis. NOA kuulub Siigur Restoranide Peresse, kuhu kuuluvad ka OKO, Tuljak, Paju Villa ja Chef’s Hall.