Fitnessitšempion Agne Kiviselg Foto: Erakogu
Inimesed
2. oktoober 2020, 20:33

10. oktoobril toimuvad Pärnus Eesti Meistrivõistlused kulturismis ja fitnessis

Fitnessitšempion Agne Kiviselg: ma ei suuda muuta maailma, aga ma suudan muuta end ja oma keha

Fitnessitšempion Agne Kiviselg sõnab, et olles ise Pärnust pärit, tunneb ta suurt heameelt, et Eesti Meistrivõistlused kulturismis ja fitnessis toimuvad sel korral just Pärnus. “Nii palju kulturismi-ja fitnessihuvilisi pole Pärnu kontserdimaja tõenäoliselt kunagi näinud,” kommenteerib ta.

Spordi tegemine on fitnessitšempion Agne Kiviselja igapäevaelule andnud teise dimensiooni.

“Tunnen hetkel, et mulle meeldib kanda igapäevas mitmeid rolle – olla tööinimene ja olla trenninimene, olla täiesti tavaline inimene, olla sportlane. Need mõlemad pooled täiendavad teineteist ning vahel aitavad ka ühest või teisest teemast välja lülituda,” räägib ta. “Minu elust on kadunud juhuslikkus, ma kogen, kuidas planeeritult ning eesmärgistatult me jõuame nii palju rohkem ja suudame nii palju enam. Jah, kõigil on 24/7, aga kui sa tead, kuidas seda aega kasutada, siis näed ka suuremat pilti.”

Ta on leidnud spordist suurema eesmärgi enese jaoks. “Ma ei suuda võib-olla muuta maailma, aga ma suudan muuta end ja oma keha. Ning see teadmine ning selle kogemine annab mulle täieliku maailmamuutmise emotsiooni,” selgitab ta.

Edasi lugemiseks: