Foto: @maisatorppa/Instagram
Inimesed
1. oktoober 2020, 11:56

Uudisteos paljastab: pruut pettis Latvalat juba nädal pärast kihlasõrmuse saamist

Soome ralliäss Jari-Matti Latvala räägib täna ilmunud elulooraamatus omapoolse versiooni sellest, mis sai saatuslikuks tema ja seltskonnakaunitar Maisa Torppa armuloole.

Latvala paljastab raamatus "Jari-Matti Latvala - elämän erikoiskoe", et ta oli bikiinimiss Maisale silma jäänud 2015. aasta lõpus Soome presidendiballil.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jari-Matti Latvala (@jmlatvala) on

Torppa vaadanud teleülekannet ja olnud nägusast rallisportlasest lummaud. Järgmise aasta aprillis saigi armusuhe alguse ja augustis koliti kokku, vahendab Iltalehti. Latvala pidi küll võistluste pärast mööda maailma sõitma, kuid samal ajal punus Maisa neile õdusat armupesa. Plaanis oli pere loomine.

"Olin väga armunud ja õnnelik, sest olin leidnud blondi printsessi, kellest olin unistanud," kirjutab Latvala Iltalehti teatel. Kuid osa lähedastest kahtlustas Torppat ebaausates motiivides. Latvala parim sõber Joonas Myllymäki räägib raamatus, et ütles Jari-Mattile kohe alguses: "Kurat, sellest ei tule midagi välja." "Kõik käis liiga kähku. Jari-Matti rääkis Maisale asjatu avameelsusega asju, mida on hiljem olnud kerge tema vastu kasutada. Nägin lähedalt, kuidas Jari-Mattiga manipuleeriti ja teda ära kasutati, ja ma ei kiitnud heaks valetamist ja pidevat inimsuhetega mängimist," ütleb Joonas raamatus.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My kind of ”happy holidays”🎄

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on

Probleemid algasid juba 2017. aastal. Jari-Matti langes jaaniõhtul oma kallima ette ühele põlvele ja palus teda endale naiseks. Kuid kihlaõnn kestis tema väitel vaid nädala - Maisa murdnud Jari-Mattile Himosel muusikafestivalil truudust. "Maisa käitus nagu vallaline naine," imestab samal festivalil viibinud Jari-Matti õde. Myllymäki sõnul olnud Latvala petmisest segaduses ja paanikas. "Püüdsin talle öelda, et teise inimesega ei tohi niimoodi käituda."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You make me laugh when I’m not even in the mood to smile ❤️

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on

Ralliäss andestas truudusetule pruudile. Ent suhe oli jäävalt rikutud. Jari-Matti tunnistab, et pettis ka ise hiljem Maisat. "Harrastasin üheöösuhteid, mis tegid haiget nii Maisale kui mulle endale. Petmine oli minu põgenemismoodus stressirohkest olukorrast. Ma tõesti ei tundnud selle üle uhkust."

Latvala ütleb end olevat tundnud: tema oli nende suhtes see, kes rohkem pingutas. 2018. aasta Keenia puhkusereisil paistnud, et olukord paraneb. Siis tuli kriis. Sügisel 2019 hakkas Soome ajakirjandus nende suhteprobleemidest kirjutama ning kahtlustama, et pulmad jäävad ära. Kõmuleht Seiska kirjutas, et Maisal on juba pool aastat salasuhe IT-mehe Mikkoga.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My Forever Valentine ❤️

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on

Jari-Matti otsustas lõpuks kihluse katkestada. Torppa eitas Latvalale truuduse murdmist ja väitis naisteajakirjas, et hoopis Jari-Matti oli teda petnud. Kuid õige pea kolis Maisa IT-Mikkoga kokku ja pidas tänavu 14. veebruaril temaga pulmi.