Kris JennerFoto: O'Connor/AFF-USA.com/Scanpix
Inimesed
1. oktoober 2020, 11:23

Endine turvamees süüdistab Kris Jennerit seksuaalses ahistamises (1)

Kardashiani klanni matriarhi Kris Jennerit (64) on tabanud ränk süüdistus - tema endine ihukaitsja väidab, et Kris ahistas teda seksuaalselt.

Marc McWilliams on kohtusse kaevanud nii Krisi kui ka tema tütre Kourtney Kardashiani ning lisaks turvafirmad David Shield Security ja Armor Protection Services Inc, nõudes neilt kahjutasu. New York Posti valduseses olevate kohtudokumentide andmeil süüdistab McWilliams neid seksuaalses ahistamises, vaenuliku töökeskkonna viljelemises ning soolises diskrimineerimises ja kättemaksus.

Turvamehe väitel pidi ta alates 2017. aasta maist kannatama Kris Jenneri soovimatute lähenemiskatsete ja muud laadi ahistamise all. McWilliams väljendas oma pahameelt nii Jennerile kui ka turvafirma Shield Security ülemustele - ent midagi polevat muutunud. Ajavahemikul mai 2017 - september 2018 esitanud McWilliams kaebuse ka personaliosakonda, kuid midagi ei võetud ette enne, kui Jenner hakkas talle kätte maksma. Septembris 2018 vallandatud ta Jenneri alluvusest, kuid ta turvas edasi Krisi tütart Kourtneyt (41). Seejärel saanud ihukaitsja Jenneri turvatiimist kinga.

Jenneri advokaadi sõnul eitavad Kris ja Kourtney süüdistusi kategooriliselt. Need olla absurdsed ja fabritseeritud. "Kris pole temaga kunagi sündsusetult käitunud."