Lauri Mäesepp ja Lenna Kuurmaa.Foto: Erlend Štaub
Inimesed
1. oktoober 2020, 10:48

POISS VÕI TÜDRUK? Lenna Kuurmaa kihlatu Lauri Mäesepp lobises saladuse välja (2)

Lauljanna Lenna Kuurmaa ja tema kihlatust näitleja Lauri Mäesepp saavad peagi esimese ühise lapse, nüüd on teada ka pisipõnni sugu.

Äsja sünnipäeva pidanud Lennale helistasid raadisaates "Manna ja Lenna" tema head sõbrad, et kavalalt häält moonutades tagantjärele õnne soovida. Lisaks Tanel Padarile ja Piret Laosele helistas saatesse ka Lauri Mäesepp, kes soovilugu esitades veel sündimata lapse soo avalikustas.

"Üks tore neiu Lenna Kurmee või Kuurmaa. Elab kuskil Setomaal kanade ja tüdrukutega ja väike poiss kasvab kõhus," rääkis Mäesepp ja soovis lugu heledapäiselt eesti lauljannalt. 

Oma lapseootust kinnitas Lenna augusti lõpus. "Aitäh õnnesoovide eest," tänas ta rõõmsalt, kuid teemal pikemalt ei peatunud.

Lenna ja Lauri hakkasid avalikkuse ees koos liikuma kaks aastat tagasi, nende suhe sai avalikuks 2018. aasta septembris. Kumbki siis suhteteemat ei kommenteerinud. Mullu jaanuaris tuli avalikuks, et paarike on kihlunud – Lenna näitas oma Instagramis kihlasõrmust Lapimaa reisil. „Peamine põhjus oli see, et ma ühel hetkel lihtsalt teadsin, et seda tuleb teha – Lenna kätt paluda. See oli läbitunnetatud otsus ja ma teadsin, et pean seda tegema,“ rääkis Lauri paar nädalat hiljem Kroonikale ja paljastas, et palus Lenna kätt juba enne Lapimaa reisi, täpsemalt jõulude ajal Rakveres.

Kuurmaal on eelmisest suhtest Robert Vaiglaga kaks tütart, 7aastane Ami ja 5aastane Matilda.