Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
29. september 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 30. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Suhtumine on selline, et enne lõbu ja alles siis töö. Kipud iseennast pettes leidma vabandusi, miks ühe või teise kohustuse täitmist edasi lükata või kaaslaste kaela veeretada.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kuigi mõned su ideedest on sisukad, kipub asi unistuste tasemele jääma – enesedistsipliin on madal, sa ei suuda eriti realistlikult oma aega planeerida ja jõuvarusid jagada.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kui sul on soov armusuhteid arendada, peaks see praegu eriti hästi õnnestuma. Ent ei maksa kallimat kuigi detailselt oma rahaasjusse pühendada.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Need olukorrad, millesse satud, on sulle mingis mõttes tuttavad – oled midagi sarnast ka varem läbi elanud. Kogemus annab sulle kindlustunde, tead, mida oodata ja loota tasub.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sa ei ole just eriti kompromissialdis, ka kaaslased hoiavad visalt oma põhimõtetest kinni. Kui tunnetele vaba voli anda, võivad töistest eriarvamustest välja kasvada isiklikud tülid.

Neitsi
23. august – 22. september

Kui tahad jätkata vanal kursil, võivad su hingerahu häirida teiste algatatud ümberkorraldused. Sa ei pruugi seda tahta, ent pead nendega arvestama ja kaasa minema.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Ei ole parim päev tähtsate töö- ja rahaasjade ajamiseks. Vabas õhkkonnas saad kaaslastega suurepäraselt läbi, ent äriasju ajades võib erimeelsusi tekkida.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sind köitev huviala võib nüüd anda võimaluse raha teenimiseks. Eriti õnnelikud on inimesed, kellele töö on ühtlasi ka hobi. Ehk suudad sinagi nende klubisse pääseda.

Ambur
22. november – 21. detsember

Aeg võib tuua raskusi rahaasjades. Eriti sel juhul, kui sul on kellegagi ühine rahakott. Äriasjuski on võimalikud erimeelsused partneritega.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tuleb endale teadvustada, et vanadest harjumustest hoitakse tihtipeale kinni vaid mugavusest, uudsed lahendused on nii mõnigi kord paremad.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Vastuoluline aeg – tahaksid edasi tormata, uut avastada ja muudatusi teha, ent oled kätest-jalust seotud kohustustega, mis sind paigale sunnivad.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Töö õnnestub hästi juhul, kui tegutsed üksinda. Koostöö teistega on raskendatud, kuna sa ei vaevu neid ära kuulama ja oled üsna õrn selle suhtes, kui keegi sind kritiseerib.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Suurepärane intuitsioon ja hea fantaasia annavad toredaid võimalusi loominguliseks eneseteostuseks. Tutvud inimestega, kes on sinuga samal lainel. Äriasjad sujuvad stabiilselt ja süsteemselt. Saavutad edu tänu oskusele inimestega sõbralikult suhelda, neid tunnustada ja innustada.