Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
3. oktoober 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 4. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Võimalikud on kokkupuuted inimestega, kes sind mingit pidi mõjutada püüavad või siis lihtsalt toore jõuga oma arvamust peale suruvad.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Teistega pole lihtne ühele lainele saada. Põhjus on mingil määral selles, et oled oma ideedes väga kinni, sa ei suuda kuigi hästi vastu võtta arvamusi, mis on sinu omast erinevad.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Seda, mida on raske sõnadesse panna, saab tunnetatavaks teha kunsti kaudu. Kui sa ise loomeinimene ei ole, saad naudingu sellest, kui tutvud tõeliste meistrite teostega.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Vajaksid väikest hingetõmbepausi, võta üheks päevaks aeg maha, pühendu ainult iseendale ja leia võimalus oma patareide laadimiseks.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Avastad, et nii mõnelegi probleemile on olemas lihtne ja samas geniaalne lahendus. Oled imestunud, kuidas sa varem selle peale ei tulnud. Oskad maailma asju avarama pilguga vaadata.

Neitsi
23. august – 22. september

Vajad küllaltki palju aega omaette olemiseks. Mõtteid on palju ja tunded on tugevad, ent sa ei taha neid praegu veel kellegagi jagada.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Valikute tegemine polegi praegu kõige raskem. Sul on küllaltki hea ettekujutus sellest, mis sulle sobida võiks, milleks oled võimeline ning mis üle jõu käib.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sul pole võimalik tegevust oma äranägemise järgi planeerida, sõltud üsna palju lähisugulaste otsustest. Ei tasu kannatust kaotada ja mässama hakata, tee ära, mis vaja.

Ambur
22. november – 21. detsember

Mõtle hoolikalt, kuidas ja kuhu investeerida. Sul võib tekkida võimalusi, mille abil saad pikemas perspektiivis rahaliselt paremale järjele.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Isiklikud suhted kisuvad pingeliseks. Sul ootused on kõrged ja konkreetsed, seetõttu on teisel inimesel raske nendega sobituda ja sulle meele järele olla.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Tasub käia üritustel ja inimestega vabalt suhelda – just nii kohtud nendega, kes võivad sulle põnevaid pakkumisi teha või sind kuidagimoodi tööalaselt edasi liikumisel aidata.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Oled väga hea kaaslane. Tunnetad päris hästi teiste meeleolu ja suhtumisi, kui keegi sulle oma mõtetest ja tunnetest räägib, mõistad ka peenemaid nüansse.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Oled algaval eluaastal väga suhtlemisaldis ja liikuv. Sinuni jõuab palju huvitavat infot, uudistest nopid välja selle, mida saad kuidagi enda heaks kasutada. Õpid ja arened, kuid teed seda pigem inimestega vesteldes kui koolipinki nühkides. Tekib palju uusi tutvusi, küllap ka armulugusid.