Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
2. oktoober 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 3. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Hea aeg seltskondlikel üritusel käimiseks, eriti juhul, kui tahad vastassoo tähelepanu nautida ja veidike flirtida. Seejuures ära unusta ettevaatust ja väldi üheöösuhetesse sattumist.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Vajad vaheldust ja positiivseid muljeid. Sulle mõjub hästi kultuurisündmuste külastamine – kinos või teatriskäik, eriti juhul, kui su kõrval on meeldiv kaaslane, toob hea elamuse.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Keegi kaunis vastassooline on tõenäoliselt su meeled vallutanud. Teine inimene tundub sulle igas mõttes ideaalne, sest sul pole tahtmistki tema negatiivseid külgi märgata.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sind valdab tegutsemislust ja organiseerimistuhin. Suudad kaasa haarata ka neid, kes esialgu su tegevusse umbusklikult suhtunud on.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sinuni jõudev info muudab ammuseid arusaamu. Ammu painanud küsimused saavad ehk vastused, ent kerkib üles ka uusi küsimusi, millele sa veel vastust ei tea.

Neitsi
23. august – 22. september

Saad nüüd pildi enda jaoks selgemaks. Näed, millised on su valikuvõimalused. Kuigi avanemas on uusi uksi, ei tohi sa vanugi pauguga kinni lüüa.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Ära ole enese suhtes nõudlik – sa suudad küll palju, kuid siiski mitte kõike, on hetki, mil tuleb tahes tahtmata kompromissile minna. Hoidu kallite inimestega tülitsemast.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kujutlusvõime on elav, nii võid imetluse sädet ekslikult märgata ka üsna ükskõiksete inimeste silmis. Soov flirtida toob meeldivat suhtlust, ent mitte püsivaid suhteid.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sul on kogu aeg tuli takus – üks kohtumine järgneb teisele, asjaajamist on palju. Pead pingutama, et kõik ära teha ja igale poole õigeks ajaks kohale jõuda.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Oled heas vaimses vormis, uut teemat uurides tabad kiiresti asja tuuma. Saad aru, millesse tasub süveneda, millesse mitte, olulised asjad suudad meelde jätta.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Oled suhtlusaldis, ent jutuajamised on pigem pealiskaudsed. Teemad kipuvad kiiresti vahelduma, alustatud jutud pooleli jääma. Kergekäeliselt antud lubadused unuvad.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kui oled õnnelikult armunud, on õhtu tormiline ja naudingut pakkuv. Kui oled üksik inimene, tunned ennast halvasti ja võid pea ees tormata suhtesse vale inimesega.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Kuigi sul on algaval eluaastal palju kohustusi, oled valdavalt positiivne ja rõõmsameelne. Naudid suhtlemist toredate inimestega, ka äriasjad kulgevad kenasti, kui su kõrval on õiged partnerid. Isiklikke suhteid luues tasub kuulata pigem südame kui mõistuse häält.