Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
30. september 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 1. oktoober

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Oled veelgi jäärapäisem kui tavaliselt. Võimalik, et teised löövad käega ja teevad asju sinuga läbi arutamata, sest nad juba teavad, et sa ei kuula neid nagunii.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Taaskord muutuvad teravaks ammused probleemid. Võib tekkida tunne, et viimne tilk on just karikasse lisandunud ning nüüd ja kohe tuleb oma elu põhjalikult muuta..

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Tasuks teadmisi omandada alal, mis on huvitav, aga võib tulevikus ka majanduslikku kasu tuua. Leiad nutikaid viise, kuidas meeldivat ja kasulikku ühendada.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Aeg on sobiv oma tegevusvälja avardamiseks, ammu plaanitud uute projektide täie hooga käima lükkamiseks. Lihtne on positiivset tähelepanu pälvida, kaasamõtlejaid ja toetajaid leida.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Paremini õnnestuvad aga ettevõtmised, mille eest ainuisikuliselt vastutad. Koostöö tegemine ei suju. Sul on asjadest oma arusaam, mis põrkub kaaslaste põhimõtetega.

Neitsi
23. august – 22. september

Rahalisi tehinguid ära tee – lähtud liigselt emotsioonidest ega suuda oma samme kainelt paika panna. Suhete tasandil võib tegemist olla tagasipöördumisega minevikku.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sinu loomus on juba kord selline, et tunned end hästi siis, kui kõigiga läbi saad. Paraku ei pruugi su kaaslased samavõrd rahumeelsed olla, õhus on konfliktioht.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Keerukas on äriasjade ajamine, seda eriti juhul, kui tegemist on ühisvaraga – teiste asjaosalistega kokkuleppele saamine pole lihtne.

Ambur
22. november – 21. detsember

Kaaslased võivad sind töö tegemise juures segada, nad nad üritavad sind takka kiirustada või oma ideid peale suruda. Parema meelega tegutsed häirimatult üksinduses.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Näed uusi võimalusi ja asud otsustavalt tegutsema. Peaksid praegu veel siiski hoogu peatama, sest paraku võib sul infot esialgu liiga vähe olla.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kui oled taktitundeline ning annad kaaslastele ruumi, lood soodsa õhkkonna koostööks. Ent kui omaenda karjäär on sulle esmatähtis, tunnevad teised end ohustatuna.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Lihtne on inimestega tuttavaks saada, enesekindla ja säravana jääd vastassoo esindajaile silma. Oskus erinevate inimestega ühine keel leida on edu võtmeks tööasjade ajamisel.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Algav aastaring võib arenguvõimalusi anda vaat et kõigis eluvaldkondades. On sinu otsustada, millesse panustad. Sinu mõistus on vahe, samas jagub aga ka kannatlikku meelt. Kui midagi alustad, tegeled sellega järjekindlalt. Väga võimalik, et keegi sõprade ringist avaldab sulle armastust.