Brigitte Susanne HuntFoto: Erlend Štaub
Inimesed
29. september 2020, 12:39

Brigitte Susanne Hunt kallimaga abiellumisest: see on ainult vormistamise küsimus (1)

"Oleme sellised inimesed, et kui meil tuleb homme mõte viia paberid sisse, siis me teeme seda, sest oleme omavahel juba nii-öelda ära abiellunud," paljastab raadiohääl Brigitte Susanne Hunt oma värskes blogipostituses, mis seis on tema ja kallima Indreku suhtes abiellumisega. 

Kuigi Brigitte pikemalt sellel ei peatu, mis tähendab nii-öelda omavahel ära abiellumine, sõnab ta, et abielu on vaid vormistamise küsimus. "Kas see juhtub homme, kuu või kahe, aasta või paari pärast... mind ei huvita. Ta on mu jaoks abikaasamaterjal." Samuti tunnistab Brigitte, et talle on hakanud viimasel ajal sümpatiseerima hetkes elamise mõte. "Ma ei taha üle planeerida," ütleb ta ja lisab, et väga mitte-temalik oleks see, kui ta abielluks salaja nii, et isegi peaaegu ühtki pilti ei tehta. 

Tulevastele pisipõnnidele on Brigittel juba nimed valmis mõeldud. "Üks lemmik läbi aegade on mul olnud Isabel ja Isabella, aga kuna ema pani mu õe nimeks Gloria-Isabel, ei saa ma panna Isabel ega Isabella. On meeldinud ka Rahel, mina pidin olema Brigitte Rahel," paljastab ta. "Kuna mu kaaslane on Indrek Mägi, on mul mõned m-tähega tüdrukunimed mõeldud. Poisile on mulle alati meeldinud Brent ja Richard."