Naya Rivera ja Ryan DorseyFoto: VIDA PRESS
Inimesed
29. september 2020, 12:02

Traagiliselt hukkunud „Glee“ tähe modellist õde kolis kokku tema eksmehega

Suvel uppunud "Glee" tähe Naya Rivera modellist õde Nickayla (25) kommenteerib uudist, et ta on kolinud Naya eksmehe Ryan Dorseyga kokku. Kaunitar toonitab: ta aitab Naya viieaastast poega Joseyt kasvatada.

"Glee" täht ja "Ray Donovani" näitleja Dorsey jõudsid abielus olla vaid kaks aastat ning läksid lahku, kui Josey oli vaid aastane. Poissi jäi kasvatama ema. Kuid 33aastane näitlejanna uppus tänavu juulis koos pojaga järves suplemas käies.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naya Rivera (@nayarivera) on

Josey rääkis võimuesindajatele, et nad olid koos emaga pontoonpaadilt vette hüpanud. Tema oli päästevest seljas, emal mitte. Ema utsitas teda tagasi paati ronima, kuid vajus ise vee alla. Poisike leiti õhtu hakul üksi paadis magamas. 

🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️Smdh

Posted by Micyah Ma'riyah Chanel on Esmaspäev, 28. September 2020

Briti väljaanne Daily Mail paljastas hiljuti, et Ryan ja Nickayla on Naya surma järel lahutamatuks muutunud. Septembris kolisid nad üheskoos neljatoalisse üürimajja. Paarikest on nähtud ka rõõmsalt käsikäes jalutamas. Kuid 25aastane modell võttis kõmu peale Instagramis sõna. Ta rõhutab, et on pühendunud õepojale. "Mu elu süngel ajal on ainsana tähtsad mu sõbrad ja pereliikmed."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NICKAYLA RIVERA (@nickaylarivera) on

Nickayla ütleb, et teda ei huvita, kuidas tema praegune elu väljaspoolt paistab. "Olen aru saanud, et kõige tähtsam on osutada osavõtlikkust, mitte teisi kritiseerida ja mitte ühtki eluhetke enesestmõistetavaks pidada."

Naya surm on jäänud seletamatuks - võimalik, et teda tabas vees peapööritus, mille all ta viimasel ajal sageli kannatanud oli. Lahanguraportis märgitakse, et näitlejannale oli kirjutatud ärevusevastast ravimit ning ta võttis ka põskkoopapõletiku vastaseid medikamente. Lisaks pruukinud Rivera kanepiõliga e-sigaretti. Enesetapumõtteid ega -katseid polevat "Glee" staaril täheldatud. Surmapõhjusena läks kirja uppumine õnnetuse läbi.