Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
28. september 2020, 22:27

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 29. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

See, mis toimub, polegi niivõrd oluline, tähtsam on see, kuidas meie sellele reageerime. Kui kohe alguses millegi suhtes negatiivse hoiaku võtad, on sul keeruline edasi minna.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sul on tahtmine kallimat kogu aeg oma valvsa pilgu all hoida. Võid solvuda, sest tema vajab jällegi enda ruumi ega käitu sinu plaani kohaselt.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Palju sõltub sellest, kuidas käituvad su kaaslased, sinul pole eriti midagi võimalik määrata. Ehk oled teiste tõttu sunnitud poole ööni tööasjadega tegelema.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tunned sisemist ebakindlust, mille ajel umbusaldad oma partnerit. Otsid tema käitumisest midagi niisugust, mille pärast norida saaks. Lõpeta parem, see ei tee suhtele head.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Suhete liinis läheb nüüd põnevaks, sest oma igapäevaste asjaajamiste käigus kohtud nii mõnegi huvitava vastassoost isikuga, kelle hulgast keegi sinu vastu suuremat huvi ilmutab.

Neitsi
23. august – 22. september

Tööelu on pingeline, sulle tundub, et koormus on suurem, kui sa kanda jõuad. Võta hetkeks aeg maha ja mõtle, kas su tähelepanu on ikka kõige olulisemale suunatud?

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Jõudu on sul palju, olukorrad võivad tingida, et pead selle nüüd mängu panema. Kellegi teise käitumine mõjutab ehk miskit moodi sinu karjäärivõimalusi.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Mõelnud ja planeerinud oled viimasel ajal palju. Nüüdseks peaksid perspektiivid päris selged olema. Kuigi ees ootav tee võib tunduda pikk ja raske, ära oma eesmärkidest loobu.

Ambur
22. november – 21. detsember

Oled natuke rahutu ja pidetu. Mõtted ekslevad sihitult, nii mõnigi teema võib huvi pakkuda, aga ainult niikaua, kuniks midagi veel põnevamat su tähelepanu köidab.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Igapäevased kohustused tunduvad tüütud, eriti häirib aga rutiin suhetes. Kõiksugu tühised pisiasjad võivad sind närvi ajada, tekitada ahistatuse tunnet.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Asjad, millega praegu tegelema pead, võivad olla igavad ja ebameeldivad. Pääsu pole, kohustused sunnivad sind takka. Seega ei jää üle muud, kui muuta oma suhtumist.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Hea, kui annad endale aru sellest, mida oled varasematel aegadel valesti teinud. See aitab praegu õigesti tegutseda ning ka tulevikus vigu vältida.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaalud! Algaval isiklikul aastal võtad elu täie tõsidusega. Eelistad oma tegevuse põhjalikult läbi mõelda ning liikuda edasi mõõdukas tempos. Sead eesmärke, mis on kõrged ja kauged, mille poole peab rühkima samm-sammult. Põnevust toovad su ellu teised inimesed, eelkõige veetlevad vastassoost isikud.