Chrissy Teigen ja John Legend Foto: AP/Scanpix
Inimesed
28. september 2020, 13:15

Kolmandat last ootav Chrissy Teigen viidi verejooksu tõttu haiglasse

Supermodell Chrissy Teigeni lapseootust tumestavad suured probleemid - viimased paar nädalat voodirežiimil olnud Chrissy viidi haiglasse.

Muusik John Legendi abikaasa seletas Instagram Storys oma fännidele, et ta on rasedusega umbes poole peal, kuid umbes kuu jagu on tal olnud veritsus. Seetõttu määras arst ta voodirežiimile. "See on olnud väga tõsine voodirežiim, ainult korraks üles pissile, ja kõik. Vannis käin kaks korda nädalas, duši all ei tohi käia."

Verd on tulnud nii WC-s kui pikaliolekus. "Aga täna tuli muutus - nagu keeraksid kraani nirisema ja jätaksidki nii. See on nii veider, sest mu enesetunne on väga hea. Rasedana olen tavaliselt väga heas tujus."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy 7th anniversary! 14 years together! @johnlegend love u buddy. My best pal. You’re like a brother to me!!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Teigen on nüüd haiglas, kuid kinnitab, et kuigi ta platsenta on nõrk, on kõhus kasvav pisipoiss terve - tema sõnul tugevamgi, kui olid tema tütar Luna (4) või  poeg Miles (2). "Ta liigub palju. Ta on palju varem liikuma hakanud kui nemad ... Ta on nii teistsugune. Ta on tugev. Põhimõtteliselt on ta kõige tugevam ja lahedam kutt selles logus majas. Ta kodumaja on kokku varisemas. Sellel polnud algusest peale korralikku vundamenti ..."

Chrissy sõnul on tal vaja koos beebiga lähinädalad üle elada - see on ohutsoon. Ta palub, et fännid ei üritaks talle diagnoosi panna ja arstlikke nõuandeid ei jagada, kui nad ka peaksid arstid olema.