Joaquin Phoenix ja Rooney Mara 9. veebruaril 2020 Oscarite galal. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
28. september 2020, 10:40

Joaquin Phoenix ja Rooney Mara panid beebile traagilise taustaga nime

Hollywoodi paar Joaquin Phoenix (45) ja Rooney Mara (35) on Daily Maili teatel juba kuu aega tagasi vaikselt lapsevanemateks saanud.

Uudise paljastas režissöör Victor Kossakovsky Zürichi filmifestivalil filmi "Gunda" linastusel. Phoenix on filmi produtsentide seas. "Ta sai muuseas äsja lapse," vahendab Daily Mail. "Imekauni poja, kelle nimi on River."

River Phoenix oli Joaquini vanem vend, kes suri 1993. aasta oktoobris 23 aasta vanusena üledoosi. "Jokkeriga" Oscari pälvinud Joaquin on intervjuudes korduvalt rääkinud, kuidas vend tema karjääri mõjutas. River näitas väikevennale kunagi Robert De Niro filmi "Märatsev härg", mis tekitas Joaquinis tahtmise samuti näitlejaks saada. "See vist ... äratas midagi minus üles." Ta on öelnud, et iga tema enese film on kuidagi Riveriga seotud. "Me vist kõik oleme tema kohalolu ja juhatust oma elus väga mitmeti tundnud," ütleb Joaquin, kelle õed Rain, Liberty ja Summer on samuti näitlejad. 

Rooney rasedusest sahistati kõmuajakirjanduses esmakordselt maikuus, kuid näitlejapaar ise pole seda uudist kinnitanud ega ka beebi sünnist teada andnud.