Mariann Treimann ehk blogija MallukasFoto: Stanislav Moshkov
Inimesed
27. september 2020, 18:59

Vaba naine! Eelmisel nädalal lahutusest teatanud Mallukas seikleb Tinderis (5)

Eelmisel nädalal teatas Eesti tuntuim blogija Mariann Treimann ehk Mallukas, et kavatseb oma kaheksa aastat kestnud suhte laste isa Kardoga lõpetada. Juba mõned päevad hiljem otsis Kardo uusi tutvusi tutvumisäpist Tinder. Nüüd on ka Mariann Tinderipõldu kündmas. 

Kroonika leidis Marianni Tinderist üles, 30aastane blogija kirjutab tutvumisportaali kontol: "Lihtsalt vaatan, mis pakutakse".

Kardo avaldab, et tegi konto uudishimust. "Tahtsin näha, kas võin vähemalt välimuselt kellelegi meeldida. Olen Tinderis ainult kahe inimesega natuke rohkem rääkinud ja see on kõik. Tinderis on ilusate piltidega tüdrukuid küll, aga on ka selliseid, kes on oma kuklast pilti pannud. Kas nad arvavad, et kui kunagi kellegagi kokku saavad, on nad ka terve aja ainult seljaga kuti suunas?" rääkis ta eelmisel nädalal Õhtulehele. 

Kardo sõnul oli Mallukas teadlik, et ta Tinderisse konto tegi ning blogija aitas (eks)mehel ka Tinderisse sobivaid pilte leida. Kardo ütles, et ei looda Tinderist midagi leida, vaid soovib lihtsalt vastassoo esindajatega suhelda, kuna ta on võõrastest naistest kaheks aastat eemale hoidnud.

"Ma harjutan end jälle naisterahvastega rääkima, sest enne on olnud nii, et kui olen pidanud näiteks mõne kena klienditeenindajaga rääkima, lähevad pihud ja otsaesine märjaks ning see pole vist väga hea," avaldas ta.

"Kui keegi mind Tinderis näeb, võib ta mulle kirjutada, sest ma pole kuri ja juttu võib ju natuke ajada," sõnas Kardo, kes iseloomustab end Tinderis kui toredat, sõbralikku ja huumorimeelega meest. "Mulle meeldib hästi öelda ja komplimente teha," kirjutab ta profiilil lisaks.